Junioreiden MM-kisat järjestetään vuoden 2014 heinäkuussa. Turnauksen järjestäjä ei ole vielä varmistunut. Lisää kisajärjestäjien hausta ultimaten kattojärjestö WFDF:n sivuilta: http://wfdf.org/news-media/news/press/2-official-communication/526-bids-sought-for-wfdf-2014-world-junior-ultimate-championships-wjuc.

Kuva: Pasi Roimela.
Kuva: Pasi Roimela.

Projektien toteutumisen edellytyksenä on sopivien valmentajien löytäminen. Juniorijaosto asettaa hakuun valmentajat U20- naisten ja avoimen sarjoihin. Juniorijaosto arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä pelikentillä niin valmentajan kuin pelaajankin roolissa, mutta myös uudemmat valmentajat ovat tervetulleita vastaamaan haasteeseen.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sähköpostilla keskiviikkoon 11.9.2013 mennessä osoitteeseen juniorijaosto ”at” liitokiekkoliitto.fi.

Hakemukseen tulisi sisältyä ainakin seuraavat asiat:
– Lyhyt selvitys valmentajan/valmennustiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina.
– Kokemus pelaajana.
– Mahdolliset liikunta-alan opinnot/suoritetut valmennustutkinnot.
– Alustava suunnitelma projektille, jossa kerrotaan olennaisimmat asiat siitä, miten valmentajat vetäisivät kyseisen valmennusprojektin.

Juniorimaajoukkueiden valmennuksesta kiinnostuneiden odotetaan osallistuvat syksyn 2013 Junioriseminaariin sunnuntaina 15.9.2013 klo 11-16 VALO-talolla (Radiokatu 20), Helsingissä. Junioriseminaarissa yhtenä teemana on junioreiden maajoukkuetoiminnan kehittäminen, johon valmentajaehdokkaiden ideat ovat erittäin tervetulleita.

Ilmoittautumislinkki Junioriseminaariin: https://docs.google.com/forms/d/1518m99McJT5TGy6otCtXEZHxZGt1rkTTQU4vKGF4FPY/viewform

Maajoukkueen valmennuspäällikkö Pasi Roimela on mukana MM-projektissa koordinoijan ja tukijan roolissa, mutta valmennuksellinen päävastuu on valmennustiimillä.

 

Terveisin,

Marja Elonheimo

Juniorijaoston puheenjohtaja

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?