Milo Brown (vas) ja Juho Pitkänen.
Milo Brown (vas.) ja Juho Pitkänen.

Tulevien Puolan MM-kisojen avoimen juniorimaajoukkueen valmennuksesta vastaa kaksi päämäärätietoista nuorta miestä: Juho Pitkänen ja Milo Brown. Kaksikolla on jo useat yhteiset junioreiden arvokisat takanaan – molemmat olivat ensikertalaisia Irlannin MM-kisoissa 2012. Tulevat arvokisat ovat kuitenkin heidän ensimmäisensä valmentajina. Ennen nykyistä maajoukkueprojektia valmennuskokemusta on kertynyt kolmisen vuotta kasvattiseura Lempäälän Kisan junioritoiminnassa. Tuona aikana LeKi on ollut lähes voittamaton junioriturnauksissa ja kahminut poikkeuksetta kirkkaimmat mitalit itselleen.

Kotimaan juniorikisoissa menestymään tottunut valmentajakaksikko on asettanut myös maajoukkueensa tavoitteet korkealle.

“Tämän vuoden maajoukkuevalinnoissa painotimme asennetta ja pelaajan omaa motivaatiota. Tavoitteenamme on ollut kasata monipuolisesti taitava joukkue.  Roolitus – erityisesti puolustuksessa – on ollut yksi painopiste joukkueen muodostamisessa. Tavoitteena on kasata paras mahdollinen junnujoukkue Suomesta ja kehittää pelaajista itsevarmoja ja taitavia sekä yksilönä että joukkueena. Kisojen aikana haluamme esiintyä nuorena iskukykyisenä joukkueena, joka pyrkii haastamaan vastustajaansa jokaisessa pelissä.”

”Lähdimme valmentajiksi, koska mielestämme viime vuosina junioriultimaten taso on jäänyt maltilliseksi ja tavoitteenamme onkin saada Suomen juniorimaajoukkuetoiminta uudelleen kukoistamaan.”

Alle 20-vuotiaiden avoimen maajoukkueeseen valitut:

Maajoukkueen tryouteissa riitti osallistujia.
Maajoukkueen toisessa tryoutissa 6.2. riitti osallistujia.

Aarros, Tony
Anttiroiko, Aatu
Below, Vladislav
Cederlöf, Antti
Junttu, Jaakko
Korhonen, Lenni
Lahti, Kasperi
Leinonen, Einari
Moisander, Atte
Nagy, Arimo
Ojala, Jesse
Paunonen, Tomi
Pilvinen, Niklas
Pitkänen, Olli
Ranta, Akseli
Sinkkonen, Roni
Suuronen, Jare
Videman, Emil
Visuri, Ilari
Winqvist, Ilja

Juniorien MM-kisat järjestetään Puolan Wroclawissa 31.7-6.8.2016. Kisojen viralliset kotisivut löydät täältä: http://wjuc2016.ultimatecentral.com/

Kuvat: Kasperi Lahti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?