Lauantaina 8.9. järjestettiin kesän toinen ja viimeinen U16-junoreiden SM-sarjaturnaus. Junioreiden SM-sarja kutistui tällä kaudella kahteen touriin. Lisäyllätyksiä koettiin, kun Saints ilmoittautui  mukaan uutena joukkueena, ja Helsinki Ultimate joutui luopumaan sarjapaikastaan pelaajapulan vuoksi.

 

 

TUFF ja ViRHe finaaliin

TUFFin tehokas paikkapuolustus ja joukkueen tasainen osaaminen siivittivät akaalaiset sarjan kärkipaikkaan ja finaaliin. Myöhemmin pelattavassa finaalissa se saa vastaansa vihtiläinen ViRHeen, joka pienentyneestä rosterista huolimatta taisteli fyysisellä ja nousujohteisella pelillään toiselle sijalle.

 

 

SM-pronssiottelussa toisensa kohtasivat vahvasti pelannut jyväskyläläinen JSW ja Saints, jonka rosterista löytyi peräti kolme uutta pelaajaa. Ottelu alkoi hyvin tasaisena: Saints pelasi selvästi viikonlopun parasta peliään, eikä päästänyt kokeneempaa joukkuetta helpolla. Peli venyi reilusti yli kolmenkymmenenviiden minuutin aikakaton aina viiteenkymmeneen minuuttiin asti. Pronssipeli päättyi lopulta JSW:n 7-3 voittoon.

 

 

Varsinainen finaali siirrettiin seurojen ja Juoniorijaoston yhteisymmärryksessä viikolle 38 sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi.

 

Sunnuntaina leiripäivä

Sunnuntaina pidettiin epävirallinen U17-maajoukkueen aloitusviikonloppu. Kahdelle kahden tunnin mittaiselle treenisessiolle osallistui kuusitoista junioripelaajaa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?