Alla löydät kutsun ja ilmoittautumislomakkeen naisten leiripäivään ja Morrillin fysiikkaklinikalle. Naisten leiripäivä järjestetään lauantaina 20.10.2018 ja Morrillin fysiikkaklinikka 24-25.11.2018. Leiripäivän hinta on osallistujille 20 €. Osallistumismaksu maksetaan Ultimate.fi:n verkkokauppaan Holviin. Suora maksulinkki: https://holvi.com/shop/ultimatepistefi/product/94885ac6bfbb46793eb832dddfe4c9a9/

Kutsu naisten maajoukkueeseen:

Naisten maajoukkuerinki on yksi harvoja mahdollisuuksia Suomessa päästä treenaamaan ja kehittymään maan parhaiden naispelaajien kanssa. Ja mikä parasta kaikki ovat tervetulleita! Tänä vuonna luvassa on vielä harvinainen mahdollisuus päästä maailman luokan oppiin Tim Morrillin klinikalla ja samalla haastamaan itseäsi eri tyyppien kanssa pelikentällä, kuin mitä näet oman seurasi treeneissä joka viikko. Omasta mielestäni juuri maajoukkuevuosissa ja treeniringissä, jonne kaikki on tervetulleita, piilee yksi tämän lajin siisteimmistä jutuista ja toivottavasti mahdollisimman moni lähtisi mukaan tänä vuonna.

Huomioittehan, että ilmoittautuminen Morrillin fysiikkaklinikalle tapahtuu myös samalla lomakkeella kuin naisten maajoukkuerinkiin. Klinikka on ensisijaisesti tarkoitettu naisille ja tavoitteellisesta treenaamisesta kiinnostuneille. Klinikka ei ole vain siis naisten maajoukkuerinkiin pyrkiville. Jos koet kuuluvasi molempiin tai ainakin toiseen näistä ryhmistä, niin ethän mieti osallistumisesi kanssa kahdesti. Ja samalla voit unohtaa huolesi siitä, että naisten maajoukkuerinki ei olisi paikkasi, sillä juuri tavoitteellisesti treenaavat naiset ovat joukkueen kohderyhmässä!

Ilmoittautuminen klinikalle on avoinna 17.10. asti, jonka jälkeen se avataan kaikille, mikäli kiinnostus naisissa ei ole riittävän suurta. Rinkiin voi toki ilmoittautua vielä myöhemminkin, mutta takuita klinikkaan osallistumiselle emme voi taata. Joten toimithan mieluimmin ennemmin kuin myöhemmin!

Toivottavasti nähdään treeneissä!

Terveisin,

Essi

Ps. Ilmoittauduthan mukaan, vaikka syksyn kalenteri olisikin jo täynnä ja osallistuminen kumpaankaan tapahtumaan ei onnistu, mutta naisten maajoukkue kiinnostaa. Myöhemmin tälle vuodelle tai viimeistään ensi vuodelle on luvassa vielä mielenkiintoisia tapahtumia ja juttuja, joille ehdit osallistua!

HUOM! Tim Morrill fysiikkaklinikalle ilmoittautuminen myös samalla lomakkeella. Osallistuaksesi, sinun ei tarvitse hakea naisten maajoukkueeseen, vaan voit ilmoittautua vain klinikkaan. Alustavasti klinikka on suunnattu tavoitteellisesta treenaamisesta kiinnostuneille naisille, mutta mikäli paikat eivät täyty avataan ilmoittautuminen kaikille halukkaille.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ2I2goM0gdjbWujnc5sq8A-ihWQd5BatLQoO8dmjOPwswOA/viewform?usp=sf_link

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?