Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Ilmoittautuminen MJ-rinkiin ja ensimmäiseen leiripäivään on nyt auki. Ilmoittautua voit alla olevan linkin kautta. Leiripäivään osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan keskiviikkoon 7.11. mennessä. Rinkiin voi ilmoittautua myöhemminkin. Harjoitukset ovat lauantaina 10.11.2018 klo 10-12 ja 14-16. Harjoitusten välissä on aloituspalaveri. Leirin hinta on 20 €.   Osallistumismaksu maksetaan Holvin verkkokauppaan. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen leiriä. Maksu palautetaan sairastumisen sattuessa lääkärintodistusta vastaan. Valmentajina joukkueessa toimii Akseli Ranta ja Hanna Juhola. Valmentajat toivottavat kaikki innokkaat juniorit ja nuoret aikuiset mukaan harjoituksiin!

Alle 24-vuotiaiden MM-kisat järjestetään 13.-20.7.2019 Heidelbergissä, Saksassa. Ikärajan määrittely menee niin, ettei pelaaja saa täyttää kyseisenä kalenterivuonna 24 ikävuotta. Toisin sanoen siis kaikki vuonna 1996 tai sen jälkeen syntyneet ovat oikeutettuja pelaamaan kisoissa. Pelaajan pitää kuitenkin olla vähintään 14-vuotta täyttänyt.

Ilmoittautuminen :

https://goo.gl/forms/mqjF4vFDxtJVnnKO2 

Suora maksulinkki verkkokauppaa:

https://holvi.com/shop/ultimatepistefi/product/3f0a6d96d6c3eca96da01d37edadc682/

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?