Tim Morrill

 

Tim Morrill, yksi harvoista ultimateen keskittyvistä fysiikkavalmentajista, on saapumassa Suomeen marraskuussa. Morrill tulee pitämään kaksi päiväisen fysiikkaklinikan, jossa keskitytään lajinomaiseen fysiikkaharjoitteluun. Klinikka sisältää sekä lajiosuuden tekonurmella että saliosuuden kuntosalilla. Klinikka järjestetään yhteistyössä naisten maajoukkueringin kanssa 24-25.11.

 

Morril tunnetaan erityisesti Yhdysvalloissa useiden seurojen fysiikkavalmennuksesta, minkä lisäksi hän valmentaa monia lajin kärkinimiä. Tänä vuonna Morrill on vastannut muun muassa vuosien 2015 ja 2016 Yhdysvaltojen naisten sarjan mestarin Boston Brute Squadin sekä vuoden 2016 miesten sarjan mestarin Boston Dig:n (mestaruusvuonna joukkue pelasi vielä Ironside nimen alla) fysiikkavalmennuksesta. 

 

Projektin moottorina on toiminut Inka Wessman, joka tutustui Morrilliin viime keväänä Copa Tanga-turnauksessa Barcelonassa yhteisten tuttujen kautta. Sähköpostiviestittelyjen ja muutamien käytännön säätöjen jälkeen palaset loksahtivat kohdalleen. ”Morrilin kertoi olevansa tulossa Eurooppaan syksyllä ja mainitsi samalla kiinnostuksestaan vetää klinikkaa myös täällä. Joten hyvin helpostihan siinä tuli kutsuttua hänet Suomeen” toteaa Wessman.

 

”Tuntuu lähes epätodelliselta, että Morrilin kaltainen iso nimi on tulossa Suomeen ja on kiinnostunut Suomen ultimaten kehittämisestä”, liitosta todetaan. Tämä on samalla myös hieno osoitus mitä voidaan saada aikaan aktiivisten jäsenten ja liiton yhteistyön tuloksena.  

 

Klinikka on ensisijaisesti suunnattu naisten maajoukkuerinkiin ilmoittautuneille ja siten kaikille tavoitteellisesta treenaamisesta kiinnostuneille, mutta jos kiinnostusta ei ilmene riittävästi avataan viikonloppu kaikille halukkaille. Klinikka on myös osa valmennuskoulutusta ja halukkailla onkin mahdollisuus tulla seuraamaan harjoituksia. Vaikka kaikki evät pääse mukaan treenaamaan, niin haluamme mahdollistaa oppien viennin jokaiseen seuraan ja siksi kaikki valmentajat tai oman seuran valmennuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle seuraamaan treenejä pientä osallistumismaksua vastaan.

 

”Olisimme halunneet pitää klinikan kaikille halukkaille, mutta Morrillin omasta toiveesta pyrimme saamaan kokoon suhteellisen pienen ja kompaktin osallistujamäärän”, kertoo Liiton toiminnanjohtaja Ulla Kiili.

 

Ilmoittautuminen avataan naisten maajoukkuerinkiin ilmoittautumisen yhteydessä lähipäivinä. Tämän jälkeen, jos kiinnostuneita ei ole riittävästi, ilmoittautuminen avataan kaikille. Ilmoittuminen seuraamaan treenejä ja samalla oppimaan aukeaa viikolla 43.

 

Morrillin treenejä ja meininkiä voi käydä jo etukäteen katsomassa Instagramissa @timmorril” ja @morrillperformance”

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?