Otso juhlii ultimaten sisäsarjan mestaruutta 2018.
Onko Otso jälleen mestari?

Ultimaten hallikauden SM-sarjan ensimmäinen näytös käynnistuu tulevana viikonloppuna 15.-16.12. Osaturnauksia pelataan Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Iittalassa.

Avoin sarja

Avoimen sarjan mestarina kauteen lähtee espoolainen Otso, joka kohtaa alkulohkossa Turku Terrorin, Helsingin Teamin ja Lempäälän Kisan. Hopeamitalistit Vaasa Saints ottelee Otso 2:n, Tampereen UFOn ja Jyväskylä Sleepwalkersia vastaan. Lohkojen kaksi parasta jatkavat neljän parhaan joukkoon.

Viiden joukkueen ykkösdivarissa pelaavat Alakoirat Lahdesta, Vihdin Rennot Heittelijät, Team 2, UFO Akatemia ja Oulun Disquitos.

Kakkosdivisioonassa on myös tuttuja nimiä. Vantaalais-espoolainen Pollo taistelee noususta jyväskyläläisten OFF Seasonin ja Sleepwalkers II:n, tamperelaisten The FreezeBeeriencen ja TT-Lätyn sekä helsinkiläisen Team 3:n kanssa.

Naisten sarja

Naisten SM-sarja pelataan tänä vuonna suljettuna eli ylemmän sarjan häviäjän ja alemman sarjan voittajan keskinäistä hissiliikehdintää ei tapahdu avoimen sarjan tapaan. SM-sarjassa kisaavat viime kauden mestarit Helsinki Moves, espoolaisjoukkue Atletico ja saman kaupungin kilpasisaret Viima Vintage sekä tietysti UFO Moro Tampereelta.

Naisten divarisarjassa nähdään SM-sarjan kakkosjoukkueita: Helsinki Grooves, Viima ja UFO Nääs. Sarjatasolla pelaavat heidän lisäksi Sleepwalkers, Disquitos ja Saints. Tutuista nimistä puuttuvat tällä kertaa viime kauden vitonen Sipoo Odd Stars sekä turkulainen Terror.

Ottelutuloksia voit seurata totutusti Pelikone-tulospalvelun avulla!

Helsinki Moves juhlii ultimaten naisten sisäsarjan mestaruutta 2018.
Kaikuuko helsinkiläisten voittohuuto jälleen Pasilassa?

Muokattu 14.12.2018 klo 9.53: Poistettu avoimen SM-sarjan ja 1. divisioonan hissimaininta.

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?