Ultimaten Masters-ikäsarjojen MM-kisat järjestetään Australiassa vuonna 2020. Kyseessä on Masters-ikäluokan ensimmänen maajoukkuetason MM-kisa nurmella.

Ensimmäinen World Masters Ultimate Championships (WMUC) 5.-12.9.2020 saa näyttämökseen Runaway Bay Sports Precinctin Australian Kultarannikolla.

Aiempina vuosina Mastersin MM-sarjoja on pelattu yhdessä muiden sarjojen kanssa osana World Ultimate & Guts Championships -tapahtumaa, mutta kasvavan suosion takia WFDF päätti eriyttää ikäsarjat omaksi tapahtumaksi. Näin tapahtui jo seurojen MM-tasolla. Edellisessä WUGC-kisoissa Lontoossa vuonna 2016 pelasi 72 Masters-joukkuetta 13 eri maasta.

WFDF:n tiedotteessa WMUC-kisoista ei mainita kisoissa pelattavia sarjoja. Ikärajat Masters-sarjan miehille on 33, naisille 30 ja Grand Masters-sarjaan osallistuville 40. Vuoden 2017 rantaultimaten MM-kisoissa Great Grand Masters -sarjan ikäraja oli 48 vuotta. Yhdysvalloissa GGM-sarjan ikäraja miehille on 50 ja naisille 45.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?