Jyväskylä Sleepwalkers järjestää hallikauden 2018-2019 mixed SM -turnauksen Jyväskylässä 16.-17.3.2019. Pelipaikkoina toimivat Palokan koulukeskus (Koivutie 5, 40270 Palokka) ja Huhtasuon yhtenäiskoulu (Suluntie 18, 40340 Jyväskylä).

Turnaukseen otetaan kahdeksan (8) joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Seura voi ilmoittaa useamman joukkueen, mutta ensisijaisesti paikat jaetaan yksi per seura. Mikäli ilmoittautuneita joukkueita on yli kahdeksan, selvitetään mahdollisuutta laajentaa turnausta.

Ilmoittautuminen on auki ke 13.2. klo 8:00 – ke 20.2. klo 23:59. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen julkaistaan Ultimate.fissä ja turnauksen virallisessa Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/2210117865718230/.

Linkki ilmoittautumiseen:

https://goo.gl/forms/omeWNtekSTFchumb2

Joukkuemaksu on 150e. Mikäli joukkue vetäytyy turnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se silti maksamaan osallistumismaksun. Maksut laskutetaan joukkueilta jälkikäteen.

Turnaus on virallinen SLKL:n alainen mestaruusturnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys, kilpalisenssi ja ylimmän sarjatason mukainen sääntöakkreditointi kunnossa.

Lisätietoa: ultimate@jyli.fi

Tervetuloa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?