Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

HAKUILMOITUS

Haemme joukkoomme uutta määräaikaista tuntityöntekijää monipuolisiin lajinedistämistehtäviin.

Suomen Liitokiekkoliiton vuoden 2019 tavoitteena on harrastajamäärien kasvattaminen ja lajin tunnettavuuden lisääminen. Näihin tavoitteisiin pääseminen edellyttää liitolta nykyistä näkyvämpää viestintää, laadukkaampaa seurayhteistyötä ja aktiivisempaa osallistumista erilaisiin tapahtumiin.

Tähän tavoitteeseen päästäksemme etsimme liitolle tuntityöntekijää liiton toiminnanjohtajan avuksi. Uuden työntekijän vaihtelevat työtehtävät tulevat sisältämään paljon käytännön organisointia. Tehtävässä pääsee muun muassa pitämään itse lajiesittelyjä, osallistumaan aktiivisesti turnausjärjestelyihin, päivittämään liiton nettisivuja ja sopimaan liiton jäsenille uusia jäsenetuja.

Työ on erittäin joustavaa ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työmäärä on arviolta 5 – 10 tuntia viikossa, riippuen viikosta ja vuodenajasta. Tehtävä on aluksi määräaikainen ja päättyy vuoden 2019 loppuun. Työstä maksetaan tehtyjen työtuntien mukaisesti tuntipalkkaa. Työ edellyttää satunnaisia käyntejä liiton toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä, mutta pääsääntöisesti työtä voi suorittaa itsenäisesti kotipaikkakunnasta riippumatta.

Mikäli sinulla on palo kehittää lajia eteenpäin, olet etsimämme henkilö. Tartut innokkaasti erilaisiin haasteisiin ja uskot voivasi oppia uusia asioita kokeilemalla ja tekemällä. Tehtävä vaatii myös oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus valmentamisesta tai liikunnanohjauksesta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan liiton hallitukselle (hallitus@liitokiekkoliitto.fi). Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita sitä mukaan kun saamme hakemuksia ja palkkaamme henkilön heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä liiton toiminnanjohtajalta
Ulla Kiililtä sähköpostitse info@liitokiekkoliitto.fi tai puhelimitse 045 125 1723. Toiminnanjohtajan tavoittaa yleensä parhaiten maanantain ja torstain välillä päivisin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?