Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Joulukuussa julkaistiin kesän kalenteri, mutta aikuisten Tour 2 ajankohdassa oli vielä pieni varaus EUCR-N mahdollisen päällekäisyyden takia. EUCR-N on vahvistettu pidettäväksi 3.-4.8. Pietarissa, joten Tour 2 pysyy alkuperäisellä paikalla 10.-11.8.2019. Pelipaikkana toimii Jyväskylä. Tour 1 puolestaan järjestetään totutusti Siltamäessä. Tour 3 pelipaikasta odotetaan vahvistusta Tampereelta.

Liitto on hakenut kenttiä finaalitapahtumalle 21.9., mutta perinteisenä finaalipaikkana palvellut Brahen kenttä on tuolloin remontissa. Seurat voivatkin jo nyt aktivoitua kenttähauissa omalla paikkakunnalla. Virallinen finaalijärjestäjähaku aukaistaan myöhemmin.

Kesän tapahtumia kootusti voi tarkastella listattuna aiemmasta artikkelista: https://ultimate.fi/blog/2018/12/13/kesan-2019-kilpailukalenteri-on-julkaistu/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?