Vuoden 2019 SM-viikko tuo tullessaan uusia tuulia ultimaten osalta. Pienten käytännön järjestelyiden jälkeen on vahvistunut, että Vantaalla pystytään järjestämään beach ultimaten SM-kisat. Pelattava sarja on mixed. Kokonaisuutena SM-viikko alkaa torstaina 4.7. ja päättyy sunnuntaina 7.7. Ultimaten osalta finaaliottelu pelataan lauantai-iltana kello 19 ja tämä ottelu näytetään Ylellä samana iltana. Alustavien kaavailuiden perusteella mukaan mahtuu kuusi joukkuetta ja pari ottelua pelataan mahdollisesti jo perjantai-iltana ja muut pelit lauantaina.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4. ja sulkeutuu 12.5.
Nyt on jo siis hyvä aika alkaa kartoittamaan oman seuran rivejä! Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja joukkueiden valintakriteereistä julkaistaan myöhemmin.

Tapahtumapaikkana ultimaten osalta toimii Myyrmäen urheilupuisto, johon rakennetaan hiekka-alue ja tämä toimii myös tietynlaisena kiintopisteenä SM-viikolla. Sunnuntaina hiekka-alue on myös liitokiekkoliiton käytössä. Päivälle on visioitu muutamia vaihtoehtoja hattupeleistä erilaisiin lajipromoihin.

EDIT: Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.4.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?