Suomen Master Mixed -maajoukkueen virallinen joukkuekuva. Kuva: EBUC2019
Suomen Master Mixed -maajoukkueen virallinen joukkuekuva. Kuva: EBUC2019

Master Mixed venytti tiukat voitot ohitse Itävallasta ja Puolasta kahden pisteen eroilla 12-10 ja 11-9. Keskiviikkona aamupäivällä vastassa ovat niin ikään voittamaton Ranska sekä lohkon kolmas Iso-Britannia.

Alkulohkon kaksi parasta jatkavat ylempään jatkolohkoon, jossa sijat 1-2 siirtyvät semifinaaliin ja sijat 3-4 pre-semi-otteluihin.

Ranska on Suomea edellä paremmalla maalierollaan.

Grand Master Miehet

Yli 40-vuotiaat Grand Master Miehet taipuivat päivän ainoassa ottelussaan Ruotsille 9-12. Ennen pudotuspelejä jäljellä ovat Saksa, Iso-Britannia ja Ranska, jotka Suomi kohtaa keskiviikkona. Lohkon neljä parasta saavat oletettavasti helpomman vastuksen neljännesvälieriin.

Kannusta Grand Master -joukkue voittoon! Näe ottelu Iso-Britanniaa vastaan suorana tulospalvelun etusivulla, WFDFn YouTube-kanavalla tai EBUC-kisojen Facebook-sivuilla keskiviikkona klo 18.40 (16.40 paikallista aikaa)! Suora linkki otteluun:
https://www.youtube.com/watch?v=nyJnv_AlgZo&feature=youtu.be

Suomella on tänään kolme ottelua huhkittavana eli pitkä päivä edessä.

Great Grand Master Miehet

Yli 48-vuotiaat Great Grand Master Miehet kärsivät tiistaina kirvelevät tappiot ensin Ruotsille 9-8 ja iltapäivällä Saksalle 10-9. Joukkue on nyt kuudentena sarjassa, jossa neljä parasta etenevät semifinaaliin.

– GGM taisteli leijonan lailla rakasta länsinaapuriamme vastaan. Takamatkalta 6-8 (peli yhdeksään) kirimme tasatilanteeseen 8-8. Ruotsi onnistui kuin onnistuikin viimeisessä hyökkäyksessään ja vei matsin 9-8. Sovimme heidän kanssaan, että tapaamme finaalissa perjantaina. Rankka päivä, mutta iloisin mielin kohti huomista, Petri Isola joukkueesta kommentoi Facebookin välityksellä.

Tänään vastassa ovat Currier Island ja Ranska, jotka ovat Suomen tapaan toistaiseksi voitoitta. Torstaina ottelu Itävaltaa vastaan esitetään livestriimissä.

Suomella on vielä on mahdollisuus mitalipeleihin – tänään on pakko voittaa!

EBUC2019-kisoissa pelataan rantaultimaten Euroopan mestaruudesta kahdeksassa eri sarjassa. Kisoihin osallistuu 1350 pelaajaa ja 88 joukkuetta 23:sta eri maasta. Ottelut pelataan viisi-vastaan-viisi-formaatilla. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa www.ebuc2019.org ja kaikkia Suomen tuloksia voi seurata live.ebuc2019.org.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?