Suomen Grand Masters -maajoukkue Portimãon rannalla.
Suomen Grand Masters -maajoukkue Portimãon rannalla.

Rantaultimaten EM-kisoissa Master Mixed nappasi voiton kokelmajoukkue Currier Islandista 11-8. Alkusarjan seuraavina vastuksina ovat tänään Puola ja Itävalta.

Ranska, Suomi ja Saksa aloittivat voitoilla.

Grand Master Miehet ottivat tärkeän avausvoiton Belgiasta 13-5, mikä vei suomalaiset suoraan ylempään jatkolohkoon ja siten vähintään pudotuspeleihin.

Tänään vastassa on Ruotsi ja huomenna Saksa, Ranska sekä Iso-Britannia. Belgialle seuraa tekevät Espanja, Portugali, Italia ja Sveitsi, joista kolme parasta pääsevät mestaruustielle.

Suomen Grand Masters -maajoukkue Portimãon rannalla.
Suomen Grand Master -maajoukkue Portimãon rannalla.

Yli 48-vuotiainen Great Grand Master Miehet eivät pysyneet aivan Hollannin vauhdissa: tappio 13-7. Tiistaina GGM pelaa rakasta naapuriamme Ruotsia vastaan ja myöhemmin iltapäivällä Saksaa vastaan.

Kisojen tulospalvelu oli osittain saavuttamattomissa avauspäivänä, mikä on vaikuttanut myös tilastojen syöttämiseen eikä esim. pelaajakohtaisia tehopisteitä ole saatavilla artikkelin kirjoitushetkellä.

Suomen kisatulokset näet osoitteessa:
http://live.ebuc2019.org/country/fin Tulospalvelusta voi katsoa livestriimiä tai vaihtoehtoisesti WFDF:n YouTube-kanavalla.

EBUC2019-kisoissa pelataan rantaultimaten Euroopan mestaruudesta kahdeksassa eri sarjassa. Kisoihin osallistuu 1350 pelaajaa ja 88 joukkuetta 23:sta eri maasta. Ottelut pelataan viisi-vastaan-viisi-formaatilla. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa www.ebuc2019.org ja kaikkia Suomen tuloksia voi seurata live.ebuc2019.org/country/fin.

Päivitys 7.5 klo 16.40: GM pelaa tiistaina yhden ottelun ja keskiviikkona kolme toisin kuin kaksi molempina päivinä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?