Suomen Great Grand Master Miehet -maajoukkueen virallinen joukkuekuva. Kuva: EBUC2019

Great Grand Master Miesten päivä alkoi erinomaisesti voitolla Currier Islandista 11-5. Myötätuuli tyssäsi turnauksen kolmanteen yhden maalin tappioon, jossa Ranska rankaisi 7-8. Kun kaksi peliä on vielä pelaamatta, tarkoittaa se sitä, että GGM-maajoukkue taistelee enintään viidennestä sijasta.

GGM-sarja on ollut erittäin tasainen.

– GGM on kovan onnen jengi. Tänään tuli kolmannen kerran pataan yhden maalin erolla. Ranska vei järjettömän tiukan taistelun luvuin 7-8. Leuka pystyssä kohti huomista ja Britannian ja Itävallan kaatamista, Petri Isola joukkueesta tunnelmoi.

GGM Suomi vastaan Itävalta pelataan torstaina 9.5. klo 16.20 (14.20 paikallista aikaa)! Katso ottelu tulospalvelun etusivulla, WFDFn YouTube-kanavalla tai EBUC-kisojen Facebook-sivuilla! Suora linkki otteluun: https://youtu.be/9A2ERZ_0BHQ

Grand Master Miehet

Grand Master Miehet nappasivat kolmen ottelun päivässä yhden voiton, mutta kaksi tappiota: Saksa jäi jalkoihin 11-7 ja parempia olivat Ranska 4-6 sekä Iso-Britannia 3-13. Ranska-ottelussa koettiin 17 minuutin pituinen hirmupiste!

Pysyykö Saksa vielä kerran Suomen takana?

Ottelutallenteen GM Suomi vastaan Iso-Britannia näet WFDFn YouTube-kanavalla.

Puolivälierissä vastaan tulevat revanssinnälkäiset saksalaiset. Voittaja kohtaa välierässä Ison-Britannian tai Italian.

https://www.instagram.com/p/BxNABdiBi9U/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=9ibb3j5ci3ac

Master Mixedin turnaus jatkui harmillisesti kahdella tappiolla. Ensimmäinen tuli selkein lukenin Ranskaa vastaan 3-13 ja jälkimmäinen pisteen erolla Isolle-Britannialle 8-9. Erinomainen kolmas sija alkulohkossa vie suomalaiset keskimmäiseen jatkolohkoon, josta on vielä mahdollista ponnistaa parempiin pudotuspeleihin.

Kolme voittoa plakkarissa alkulohkon jälkeen, tästä on hyvä jatkaa!

Suomi kohtaa torstaina Venäjän ja Hollannin. Lohkossa on mukana myös Itävalta, jonka Master Mixed voitti alkuviikolla, ja se tulos pysyy suomalaisten takataskussa.

EBUC2019-kisoissa pelataan rantaultimaten Euroopan mestaruudesta kahdeksassa eri sarjassa. Kisoihin osallistuu 1350 pelaajaa ja 88 joukkuetta 23:sta eri maasta. Ottelut pelataan viisi-vastaan-viisi-formaatilla. Kisojen kotisivut ovat osoitteessa www.ebuc2019.org ja kaikkia Suomen tuloksia voi seurata live.ebuc2019.org.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?