Mixed beach ultimaten SM-turnaus pelattiin eilen Vantaalla SM-viikon yhteydessä. Mestaruus matkasi ÄssäMixin mukana Tampereelle. ÄssäMixin ja espoolaisen EUC:n välinen finaaliottelu on katsottavissa YLE Areenassa.

Turnauksessa pelasivat tamperelainen ÄssäMix, Espoo Ultimate Club, Helsinki Ultimate, Jyväskylä Sleepwalkers sekä Vihdin Rennot Heittelijät. Kaikki joukkueet kohtasivat toisensa kerran, minkä jälkeen eniten otteluvoittoja saaneet joukkueet pelasivat finaalin. Tarkemmat ottelun kulut löytyvät Pelikoneesta.

Mestarijoukkue ÄssäMix aloitti turnauksen vahvasti voittamalla selkein lukemin sekä ViRHeen, Sleepwalkersin että EUC:n. Vasta viimeisessä alkulohko-ottelussa Helsinki Ultimate onnistui laittamaan tamperelaiset tiukille viemällä ottelun universepisteeseen.

Finaalissa ÄssäMixiä vastaan asettui alkulohkotappiosta sisuuntunut EUC, joka johti ottelua enimmillään kolmella pisteellä. Vuoden 2010 Paganellon kultajoukkueen pohjalle rakennettu ÄssäMix kuitenkin kesti paineet, venytti ottelun universepisteeseen ja Elina Liimatta nappasi voiton Satu Sihvosen tyylikkäästä kämmenkaaresta.

Lopulliset tulokset

  1. ÄssäMix
  2. EUC
  3. Helsinki Ultimate
  4. Sleepwalkers
  5. ViRHe

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?