Espoon Rennot Heittelijät, ERHe, SM-Viikolla

Liiton hallitus on vahvistanut, että Mixedin SM-turnaus pelataan Tampereella Pirkkahallin nurmikentillä 5.-6.10.2019. Järjestävän seuran valinta oli jälleen kohtalaisen helppo, sillä muita hakijoita ei ollut. Tampere on myös sijaintina hyvä ja ufolaisilta löytyy kokemusta turnauksien järjestämisestä.

Ilmoittautuminen turnaukseen on auki 30.8.-15.9.2019. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Joukkuemaksu on 200 euroa ja peruutusmaksu on kaksinkertainen, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Joukkueiden määrää ei ole luultavasti tarpeen rajoittaa. Mikäli kuitenkin jostain syystä joukkueiden määrää pitäisi rajoittaa, otetaan turnaukseen mukaan ensisijaisesti kaikilta seuroilta yksi joukkue. Mikäli joukkueita ilmoittautuu vähemmän kuin neljä, niin turnausta ei järjestetä.

Joukkueiden seedaus perustuu edellisvuosien tuloksiin.

Lisätietoja saa sähköpostitse (info@liitokiekkoliitto.fi).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?