Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Sinä, innokas ultimaten pelaaja

Olemme saaneet pelaajilta palautetta kesäsarjoista ja palautteen myötä olemme liiton hallituksen kanssa katsoneet tarpeelliseksi ehdottaa kunnollista remonttia nykyiseen tour-malliseen kesäsarjaan. Liiton hallitus on laatinut esityksen, minkä pohjalta haluamme käynnistää keskustelun. Keskusteluun haluamme osallistaa kaikki asiasta kiinnostuneet seurat ja pelaajat. Uudistuksen tavoitteena on muokata kesäsarjaa siten, että kesän kilpailukalenteri palvelee nykyistä monipuolisemmin harraste- ja kilpapelaajia, mies-, nais- ja mixed-joukkueita sekä eri ikäluokkia. Esitys ei ole siis lopullinen, vaan se on pohja, josta lähdetään muokkaamaan lopullista rakennetta syksyn kuluessa. Uudistus varmasti jakaa mielipiteitä ja siksi onkin äärimmäisen tärkeätä saada ihmiset keskustelemaan asiasta saman pöydän ääreen.

Sarjauudistuksen yhteydessä on tarkoitus päivittää liiton kilpailusäännöt siten, että jatkossa säännöt sisältävät ns. perusosan, missä käsitellään yleisiä asioita (osallistumisoikeus, mallikaaviot, seedauksen perusperiaatteet, peliasut, rikkeet, antidoping jne.) ja tarvittavan määrän tapahtumakohtaisia liitteitä turnauskohtaisia tarkennuksia varten (peliaika, pistekatto, seedausperuste jne.).

ENSIMMÄINEN AVOIN KESKUSTELUTILAISUUS PIDETÄÄN TAMPEREELLA PERJANTAINA 6.9 KLO 18:00 – 20:00.

Tilaisuus pidetään Kauppi Sport Centerissä, HLU:n tiloissa (3.krs), osoite Kuntokatu 17, 33520 Tampere.

Ilmoittautuminen on suotavaa, jotta osaamme varautua tarjoiluiden ja ohjelman suhteen. Ilmoittautumaan pääset tästä 4.9. asti. Paikalle voi saapua, vaikka ei olisi ilmoittautunutkaan. Saavuthan kuitenkin ajoissa tai ilmoita myöhästymisestä (045 125 1723), koska tiloihin ei ole vapaata kulkua.

Tapahtuman FB-sivun löydät täältä.

Tervetuloa paikalle!

Sarjauudistuksen esityksen pääset näkemään tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?