Naisten masters maajoukkue matkaa edustamaan Suomea Madridiin lokakuussa

Masters-ikäisten Euroopan mestaruuksista pelataan lokakuun 17-20.10. välisenä aikana Madridissa. Joukkueita turnaukseen on yhteensä ilmoittautunut 27: Masters naisten sarja koostuu 6 joukkueesta ja joukkueiden välillä pelataan yksinkertainen roundrobin. Jokainen peli siis merkitsee. Sarjan muut joukkueet tulevat Saksasta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta. Saksa on sarjan puolustava mestari, mutta sarjasta on odotettavissa todella tasaista.

Joukkueessa pelaavat seuraavat jo useamman vuoden ultimatekentillä eri seurajoukkueissa edustaneet naiset.

Heidi Malinen
Pirjo Hästbacka
Johanna Ujainen
Kaisa Korhonen
Meri Saloila
Heli Ranta-Aho
Minna Kasurinen
Riitta Syvälä
Sonja Sahlsten
Ella Niini
Eva Koski
Veera Manner
Maija Leino
Jarna Kalpala

Nasters-joukkue aloitti Euroopan mestaruus kisoihin valmistautumisen jo Siltamäen SM-turnauksessa. Nastersit nähtiin myös Tampereen SM-turnauksessa, josta joukue haki turnauskovuutta. Näiden lisäksi maajoukkue on haastanut lähes viikoittain pääkaupunkiseudun seurajoukkueita harjoitusturnauksiin. Tavoitteena joukkueella on puolustaa edellisen kerran mitalia menestyksekkäästi.

Pelaajat haluavat kantaa ympäristövastuunsa

Maajoukkue haluaa kantaa vastuunsa matkustamisen aiheuttamista päästöistä ja on avannut kampanjan TreeSisters -verkostolle.  Jokainen voi auttaa kompensoimaan maajoukkueen edustusmatkan aiheuttamat hiilidioksidipäästöt! Keräykseen osallistumalla voi myös hyvittää omaa hiilijalanjälkeä. Tällä hetkellä kustannustehokkain tapa sitoa hiilidioksidia ilmakehästä on metsien istuttaminen ja suojelu. Siksi joukkue kerää varoja TreeSisters -verkostolle, joka istuttaa yli 2 000 000 puuta vuodessa. Tukemalla TreeSisters -verkoston toimintaa, tukee samalla myös naisten osallisuutta. Sekin on olennainen osa kestävää kehitystä.

Kannusta Nasters-maajoukkuetta osallistumalla keräykseen joukkueen facebook -sivujen kautta. Jokainen lahjoitus on askel kohti kestävämpää tulevaisuutta kilpaurheilussa!

Nasters-joukkueen fanisivut: https://www.facebook.com/WomensMastersFinland/

Turnauksen facebook- sivut: https://www.facebook.com/EMUC2019/

Turnauksen viralliset sivut: https://euf.ultimatecentral.com/e/eumc2019

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän