Sisäkauden seurajoukkuekisat ovat puhuttaneet ultimateyhteisöä viime aikoina. Seurajoukkueiden EM-kisat saavat jatkoa rantaultimaten puolella. Ensi vuonna nimittäin järjestetään seurajoukkueiden kisat rantaultimatessa avoimen, mixedin ja naisten sarjassa. Kisat pidetään Praia da Rochan rannalla, Portugalissa. Paikka on tuttu esimerkiksi viime kesän maajoukkueiden beach EM-kisoista. Kisat pidetään 15.-17.5.2020.

Kisaorganisaatio on päättänyt, että maapaikan voi saada lähtökohtaisesti vain, jos kyseisessä lajissa ja sarjassa on järjestetty kansalliset mestaruuskilpailut, joihin on osallistunut vähintään neljä joukkuetta. Näin ollen suomalaisten joukkueiden on mahdollista saada maapaikka mixed-sarjaan. Avoimen, mixed ja naisten osalta on kokonaisuudessaan jaossa 16 maapaikkaa sarjaa kohden.

Kisaorganisaatio tulee aloittamaan kisapaikkojen tarjoamisen lähiaikoina, aloittaen hallitsevasta mestarista. Liitosta organisoidaan heille oikeat joukkueet ja tiedot.

Tarkempia tietoja mm. rosterirajoituksista voi katsoa täältä: https://drive.google.com/file/d/1GZ2uRGAKzx0aONLyboTH8H2la41UQawy/view

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?