Sunnuntaina naisten masters-sarjan pronssiottelussa kohtasivat Suomi ja Italia. Joukkueet olivat kohdanneet jo lauantaina alkusarjan ottelussa, jolloin Suomi kärsi tappion Italialle kahden pisteen erolla.

Suomi lähti otteluun kovalla asenteella ja niukka tappio edellisestä kohtaamisesta toi lisätsemppiä. Italia oli kuitenkin pelin alussa tuoreemmalla jalalla liikenteessä, ja Suomi ei onnistunut puolustuksellaan pysäyttämään Italian hyökkäystä. Myös pieni haparointi omassa hyökkäyksessä maksoi muutamia pisteitä ja Italia vei puoliajan nimiinsä.

Toinen puoliaika oli selkeästi parempi ja Suomi alkoi päästä Italian peliin kiinni. Suomella oli taisteluvaihde päällä ja huru nousi loppua kohden. Jälleen kerran kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla tullut ero oli lopussa liikaa ja Suomi ei onnistunut kaventamaan eroa riittävästi. Lopulta Italia vei pelin lukemin 13-10 ja nappasit pronssimitalit. Suomen valmennus kuitenkin totesi, että Italia oli pelissä parempi ja ansaitsi voittonsa, vaikka harmitus tappiosta olikin kova.

Kokonaisuutena masters kisojen taso oli hyvä ja rosterit olivat monella maalla noin 20 hengen paikkeilla, joissa oli myös paljon naisten maajoukkuepelaajia. Suomella kokoonpanossa oli vain 14 pelaajaa, joten muutaman lisäjalat olisivat luultavasti ollut paikallaan. Kokonaisuutena valmennus oli kuitenkin tyytyväinen joukkueen pelin ja yhteishengen kehittymiseen turnauksen aikana, vaikka sijoituksellisesti joukkue ei aivan päässyt tavoitteeseensa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?