Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Tässä infoa ja tärkeitä päivämääriä koskien aikuisten tulevaa talvikautta 2019-2020. Junioreiden hallikaudesta tiedotetaan erikseen.

Kaikki sarjat pelataan samoilla formaateille kuin edellisenä hallikautena. Naisten SM-sarja pelataan siis suljettuna sarjana, kuten viime vuonna. Kaikki muut sarjat pelataan Tour-muotoisena ja eri sarjatasojen välillä voi joukkueet nousta ja tippua Tourien välillä, lukuun ottamatta naisten 1.divaria, josta ei voi nousta naisten SM-sarjaan sen ollessa suljettu sarja.

Talven tourit/otteluviikonloput ja viimeiset ilmoittautumispäivämäärät peliviikonloppuihin ovat seuraavat:

Tour 1 osa 1: 30.11.-1.12.2019 – ilmoittautuminen 10.11.2019 mennessä

Sarjat ja pelipaikat:

  • Avoimen SM-sarja: Iittala-halli
  • Naisten 1.divari: Huhtasuo/Palokka.

Tour 1 osa 2: 7.-8.12.2019 – ilmoittautuminen 17.11.2019 mennessä, paitsi naisten SM-sarja 10.11.2019 mennessä

Sarjat ja pelipaikat:

  • Naisten SM-sarja: Iittala-halli
  • Avoimen 1.divari: Iittala-halli (alustava)
  • Avoimen 2.divari (pelipaikka vielä avoin, Huhtasuo/Palokka tai Latokartano).

Pelipaikat varmistuu naisten SM-sarjan ilmoittautumisen sulkeuduttua.

HUOM! Naisten SM-sarjassa pelaavilla joukkueilla ilmoittautumisen takaraja on 10.11.2019. Eli joukkueiden on silloin sitouduttava jokaiseen otteluviikonloppuun. Mikäli joukkue haluaa mukaan naisten ylimpään sarjaan, mutta ei ole siihen oikeutettu viime kauden tuloksien perusteella (viisi parasta joukkuetta), joukkue voi lisätä toiveensa ilmoittautumislomakkeeseen. Lähtökohtaisesti mukaan otetaan maksimissaan kuusi joukkuetta. Sarjapaikat käsitellään viime vuonna naisten SM-sarjaa koskvien sääntövahvistusen mukaan:

3.3 Sarjapaikat ja niiden hallinta

Talvikaudella naisten sarjassa ylimmälle sarjatasolle voivat paikan vastaanottaa viisi edellisen kauden lopputuloksissa korkeimmalle sijoittunutta joukkuetta. Lisäksi muut joukkueet voivat ilmoittautumisen yhteydessä hakea mukaan ylimmälle sarjatasolle. Sarjavastaavilla on mahdollisuus hylätä hakemus ilmoittautumisajan päätyttyä ultimatejaostoa kuultuaan.

Tour 2: 11.-12.1.2020 – ilmoittautuminen 15.12.2019 mennessä

Toistaiseksi vahvistetut hallit: Lammi, Iittala, Huhtasuo, Elenia Areena

Tour 3: 22.-23.2.2020 – ilmoittautuminen 26.1.2020 mennessä

Toistaiseksi vahvistetut hallit: Lammi, Latokartano, Iittala, Elenia Areena, Palokka

Finaalitapahtuma: 14.3.2020

Alustava hallivaraus Pasilasta. Finaalipäivän aikataulu vahvistetaan viimeisen osaturnauksen jälkeen 26.2. mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästäMuistathan täyttää tarvittavat ja pyydetyt tiedot huolellisesti!

Ilmoittautuneet joukkueet sarjoihin pystyy näkemään täältä.

Sarjamaksut hallikaudella 2019-2020

Hallikaudelle 2019-2020 SM-sarjan osallistumismaksua on päätetty korottaa 50 eurolla/viikonloppu. Taustalla korotukselle on pelien kuvaaminen. Maksuksi muodostuu näin ollen 180 € per tour avoimen SM-sarjassa ja naisten SM-sarjassa 540 € kautta kohden. Muissa sarjoissa sarjamaksu pysyy 130 eurossa per joukkue per tour. Osaturnaukseen ilmoittautumisen voi ennen ilmoittautumistakarajaa perua ilman seuraamuksia. Mikäli joukkue vetäytyy osaturnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan peruutusmaksun. Peruutusmaksu on lähtökohtaisesti kaksinkertainen osallistumismaksu. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

Projektijoukkueet

SM-sarjaa voi pelata, vaikka ei osallistuisi kaikille toureille. Suomalainen joukkue on sääntöjen mukaan projektijoukkue, vain jos se on ilmoittautunut projektijoukkueena turnaukseen. Muissa tapauksissa kaikki suomalaiset joukkueet ovat SM-sarjan joukkueita.

Spirit-pisteet

Hallikaudella 2019-2020 jatketaan spirit-pisteiden kirjaamista Pelikoneeseen sähköisesti. Sitä varten ilmoittautumisen yhteydessä joukkueiden tulee ilmoittaa spirit-vastaava ja hänen yhteystietonsa. Pelikoneeseen on toivottu Spiritin suhteen erillistä kommenttikenttää. Asiaa selvitetään.

Lisenssit talvikaudella

Jäsenyys ja lisenssi ostetaan tuttuun tapaan Suomisport palvelusta (https://info.suomisport.fi/). Ohjeisiin pääset tästä https://ultimate.fi/liitto/etusivu/pelaaminen/suomisport/ .Muistattehan maksaa talvisarjan lisenssin ennen ensimmäistä turnausviikonloppua. Mikäli teillä on epäselvyyksiä tai kysyttävää lisenssistänne, ottakaa yhteyttä info@liitokiekkoliitto.fi

Sääntöakkreditointi

Talvikaudella kaikilla SM-sarjan ja 1.divarin joukkueiden jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa WFDF:n määräysten mukainen perusakkreditointi (Standard), ja joukkueen kapteeneilla tulee sarjatasosta riippumatta olla voimassa oleva korkeamman tason akkreditointi (Advanced).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?