Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Varalan Urheiluopistolla järjestetään 23.-24.11. Tatu Kokkosen ja Santtu Lehdon valmennuksella pelaajien loukkaantumisia ehkäisevä koulutusleiri.

Leiri on kaksipäiväinen, Varalan Urheiluopistolla on mahdollisuus yöpyä. Viikonloppu pitää sisällään la klo 10-20 sekä su klo 9-15.30 luentoja, harjoitteita punttisalissa ja harjoitteita liikuntasalissa.

Leiri maksaa 115e/95e. Molempiin hintoihin kuuluu osallistuminen sekä ruokailut. Kalliimpi hinta kattaa myös majoituksen la-su Varalan Urheiluopiston tiloissa.

Ilmoittautuminen on sitova, ja tapahtuu alla olevasta linkistä. Ilmoittautumisen deadline on jo pe 25.10.

Ilmoittautumislinkki:
https://forms.gle/qVEwECU1L2oMJU137

Kokkonen ja Lehto itse kuvailivat leiriä:
” Koulutus on suunniteltu koostuvan useammasta ydinaiheesta, jotka on jaoteltu käsiteltäväksi teorian sekä käytännön kautta. Käsiteltävinä aiheina treenaamiseen meiltä löytyy muun muassa oheisharjoittelun suunnittelu, alku- ja loppulämmittelyn tarkoitus ja sisältö sekä palautuminen ja kehonhuolto. Harjoittelun optimoinnin puolelta meiltä löytyy  paljon asiaa liikuntavammoista, niihin johtaneista syistä ja ennaltaehkäisystä sekä käymme myös ultimaten kausiluontoisen harjoittelun rakennuspalikoita.

Kurssi tullaan rakentamaan, niin ettei osallistujan roolilla, kokemuksella tai aikaisemmalla tietomäärällä ole merkitystä, vaan tärkeimpänä on halu oppia ja kehittää omaa/joukkueen toimintaa aiheen saralla. Kurssi tulee pitkälti myös olemaan vuorovaikutteisia eli tulemme rakentamaan sisältöä osallistujien omien kokemusten ja mahdollisten ongelmien kautta. Tällä haluammekin varmistaa, että kurssi palvelee mahdollisimman paljon osallistujaa ja joukkueita. ”

Kurssi tullaan rakentamaan, niin ettei osallistujan roolilla, kokemuksella tai aikaisemmalla tietomäärällä ole merkitystä, vaan tärkeimpänä on halu oppia ja kehittää omaa/joukkueen toimintaa aiheen saralla. Kurssi tulee pitkälti myös olemaan vuorovaikutteisia eli tulemme rakentamaan sisältöä osallistujien omien kokemusten ja mahdollisten ongelmien kautta. Tällä haluammekin varmistaa, että kurssi palvelee mahdollisimman paljon osallistujaa ja joukkueita. ”

[EDIT 23.10.2019 16:44 Ilmoittautuminen ei pääty vielä ti 22.10. vaan ilmoittautumista on jatkettu pe 25.10. asti.]

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?