Sleepwalkersin Sini Kokkonen markkeroi UFOn Ulla Kiiliä. Kuva: rutanen.kuvat.fi

Mixed-sarjan Suomen mestaruudesta pelataan tulevana viikonloppuna Tampereella Pirkkahallin nurmella. Mukana turnauksessa ovat ERHe, Estonian Mixed, hallitseva mestari Helsinki Ultimate, LeKEasy Peasy, Sleepwalkers sekä kotijoukkue UFO. Otteluita voi seurata joko paikan päällä tai Pelikoneen kautta.

Turnauksessa pelataan kahdessa kolmen joukkueen alkulohkossa, minkä jälkeen lohkojen voittajat etenevät suoraan semifinaaleihin ja loput neljä joukkuetta pelaavat ristipelin semifinaaliin pääsystä. Lohko A:ssa pelaavat ERHe, Helsinki Ultimate ja LeKEasy Peasy ja lohkossa B Estonian Mixed, Sleepwalkers ja UFO.

ERHe (Espoo)

“ERHe osallistuu toisiin mixed-SM-kisoihinsa ja parantamisen nälkä viime kerran jumbosijoituksesta on kova. Vahvistuksia on eri puolilta Suomea sekä tietysti ulkomailta. Osa pelaa ensi kertaa ultimatea SM-tasolla, mutta maajoukkuetason taitajaakin löytyy. Majoitus ja kyydit on (joukkuevastaavan kokemukseen pohjautuen) poikkeuksellisesti ehditty sopia hyvissä ajoin, mikä kertoo pelaajien sitoutumisesta tehdä kesän viimeisestä peliviikonlopusta erinomainen kokemus jokaiselle. Viikonlopun suurin haaste on löytää yhteinen rytmi mahdollisimman nopeasti, jotta joukkue pääsisi mukaan mitalipeleihin. Se on selvää, että jokaisesta pisteestä taistellaan loppuun saakka!”

ERHeen kokoonpano

Ahmad Ramadan
Annika Juvonen
Ari Ojanperä
Eero Metso
Getten Haas
Hanna Reunanen
Jialiang Cai
Jimmy Bertelsen
Kati-Mari Kakko
Laura Lietepohja
Mariia Martus
Nick Wilson
Oskari Vuorio
Sonja Pekkola
Teemu Granqvist
Tinka Gylling
Tomy Cherian

Estonian Mixed (Saku, Tallinna & Tartto)

“Estonian Mixed team is combined of players from three different clubs: Tallinn Frisbee Club, Tartu Turbulence and Saku Ultimate. Those players are aiming to get a spot in national team which is going to World Championships in next summer. Mixed SM is one of the preparation tournaments, where we can practice playing together and also tactical things. This is probably our last chance to play outside for a long time, so we are happy to have this opportunity! We are used to playing against each other, but not together, so many challenges ahead.”

Estonian Mixedin kokoonpano

Avo Kont
Helen Tera
Jaagup Lember
Jürgen Lätte
Jürgen Vahter
Kaspar Sapelkov
Kristel Lints
Kristina Reinsalu
Kristjan Leol
Lauri Laurits
ore Leppik
Marin Raba
Marje Mölder
Markus Soom
Martin Mäsak
Raido Liiksmann
Santa Sinica
Tõnn Sikk

Helsinki Ultimate (Helsinki)

“Helsinki Ultimaten mixed-joukkueen runko koostuu kokeneista pelaajista, joista osalla on mixed-kokemusta maajoukkuetasolla asti. Joukkueeseen mahtuu kuitenkin myös muutama tuoreempi pelaaja, joille lähdetään hakemaan turnauksesta arvokasta kokemusta. Joukkueen tavoitteena on ennen kaikkea uusia viimevuotinen Suomen mestaruus. Tavoitteeseen päästäkseen Helsinki Ultimate on kuluneena kautena treenannut mixediä viikottain, joten SM-turnaukseen lähtevällä kokoonpanolla on allaan aktiivinen treenikausi.”

Helsinki Ultimaten kokoonpano

Akseli Ranta
Anni Jokinen
Eevi Näsänen
Emmi Ranki
Evgeni Kozlov
Heidi Paunonen
Juho Malmi
Jyri Saarinen
Karoliina Rintamäki
Lauri Saksa
Miiro Tähti
Olli Pitkänen
Riikka Ilmonen
Riikka Yli-Opas
Saara Hurme
Sanja Fonselius
Saska Karpansalo
Viljami Nykänen
Ville Linden

LeKEasy Peasy (Lempäälä & Vihti)

”LeKEasy Peasy on yhdistelmäjoukkue LeKin ja ViRHeen pelaajista, pääkaupunkiseudun vahvistuksilla höystettynä. Kyseessä on nuori joukkue, jolta löytyy sekä jalkaa että voiton nälkää. Finaalipaikkaa haetaan, hauskanpitoa unohtamatta. Tätä joukkuetta ei kannata jättää huomiotta.”

LeKEasy Peasyn kokoonpano

Aaron Rogers
Antti Cederlöf
Eemeli Pitkänen
Eerika Kekki
Emil Videman
Henri Rekula
Ilja Winqvist
Jaakko Junttu
Lassi Cederlöf
Leevi Cederlöf
Maria Noponen
Milo Brown
Oona Leivo
Ronja Roppo
Sara Hietanen
Vappu Reunanen
Viktor Aaltio
Vilma Heinonen

Sleepwalkers (Jyväskylä)

Vuoden tauon jälkeen Sleepwalkers palaa mixed-nurmille. Huolimatta ulkojyväskyläläisistä vahvistuksista joukkueen jalkojen määrä on suhteellinen vähäinen, mikä saattaa osoittautua kohtalokkaaksi kahden päivän turnauksessa. Riveistä löytyy kuitenkin useita maajoukkuetason mixed-pelaajia ja seuralla on takanaan jälleen yksi kokonaan mixedinä treenattu ulkokausi, joten aivan soitellen ei joukkue ole tähän sotaan lähdössä.

Sleepwalkersin kokoonpano

Aarni Nagy
Antero Heikkinen
Elisa Pursiainen
Emmastiina Salmela
Hedi Mouhu
Ilari Nurmela
Jasmiina Salmela
Jere Uljas
Joonas Tamminen
Kaisa Ala-Nikkola
Karper Kumpulainen
Miikka Harju
Sini Kokkonen
Topi Lehikoinen
Valtteri Kangasmäki

UFO (Tampere)

Kotijoukkue UFOn kokoonpano on sekoitus vankkaa heittotaitoa ja nopeita jalkoja. UFO on menneinä vuosina kisannut mixedissä kansainväliselläkin tasolla, mutta viime kausina kirkkaimmat mitalit ovat Suomessa jääneet saamatta. Nyt UFOn palkintokaappia koristaa kuitenkin jo tämän kesäkauden beach mixed -mestaruuspokaali – onko se merkki uudesta noususta?

UFOn kokoonpano

Aki Pirttijärvi
Aki Ropo
Janne Kuusinen
Laura Mattinen
Linnea Lappi
Maarit Vornanen
Matti Lähteenmäki
Miikka Sulonen
Mikko Alitalo
Nyyti Saarimäki
Ossa Perä
Roosa Kuisma
Santeri Piipponen
Satu Sihvonen
Tero Kontkanen
Tommi Laaksonen
Ulla Kiili

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?