Lauantaina Nasterseilla oli kahden tärkeän ottelun päivä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Italia ja pelistä oli lupa odottaa tasaista taistelua. Sitä peli myös oli. Alussa peli eteni tasatahtiin , mutta keskivaiheilla Suomi notkahti ja Italia oli johdossa jo 12-7. Suomi kuitenkin heräsin uudelleen peliin ja tilanteessa 14-10 aloitti vielä todellisen loppukirin. Peli päättyi hurjan taistelun jälkeen lopulta Italialle pistein 15-14. Tappio ei kuitenkaan vielä tiputtanut Suomea pronssiotelusta.

Italia pelin lopun erinomainen pelivire kantoi vielä seuraavassakin ottelussa Saksaa vastaan ja Suomi pelasi varmaan ja vauhdikasta hyökkäystä. Saksa ei onnistunut pysymään Suomen kyydissä ja Suomi vei puoliajan 8-3 lukemin. Pelin loppupuolella voimistunut tuuli antoi oman lisämausteensa peliin ja joitain pisteitä tahkottiin todella pitkään. Viimeisen pisteen Suomelle ja sitä myöden paikan pronssiotteluun viimeistelivät Meri Saloila ja Kaisa Korhonen. Ottelun työmyyrän titteli meni Riitta Syvälälle, joka ahkeran pyörityksen lisäksi nakutti pisteet 6+1. Ottelun pisteet kirjattiin Suomelle 15-8.

Pronssiottelussa Suomi kohtaa Italian Suomen aikaa kello 11.50. Edellisen kohtaamisen perusteella, ottelusta on odotettavissa hurja trilleri Espanjan mutaisilla kentillä. Nähtäväksi jää jaksaako Suomen verrattain pieni rosteri vielä kuudennen ottelun vai onko mastersien jalat vasta todella lämmenneet.  Ottelua ei valitettavasti kuvata, mutta ajantasaista tulospalvelua voi seurata kisasivuilla https://euf.ultimatecentral.com/e/eumc2019/schedule/game_type/live_scoreboard.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?