NSUTXXXIV
WWW:n Emmi Kaakinen heittää murtokillerin, Chiquitosin Vilma Ala-Nikkola ei aivan ehdi katkoon. Kuva: Pekka Kaakinen

Järjestyksessään 34. NSUT-turnaus, NSUT XXXIV, päättyi viime viikonloppuna Mustasaaren OP-Areenalla. Turnauksen kestomenestyjiin lukeutuva ja omaa 10. NSUT-vuosipäiväänsä viettänyt Old School Ultimate (O.S.U.) pääkaupunkiseudulta vei avoimessa sarjassa kolmannen peräkkäisen voittonsa, jättäen niin ikään kolmatta kertaa peräkkäin Hervannan Uhon ja Hengästyksen (HUH) hopealle. Flight Club Turusta oli kolmas ja vaasalaistaustaisista pelaajista koostuva Joukkue neljäs.

Naisten sarjassa puolestaan saatiin uusi voittaja, kun helsinkiläiset Täyspistepirkot saalistivat kullat kotiin. Stadilaiset eivät ole ennen vierailleet turnauksessa juuri tällä nimellä ja kokoonpanolla, ja sama koski myös nuorista pääkaupunki- ja Tampereen seudun pelaajista koostunutta, toiseksi sijoittunutta Generation O:ta. Jyväskyläläisen Joyful Sparkling Weekendin (JSW) viimevuotinen hopea himmeni pronssiseksi, WWW:n vihreissä pelanneet turnausemännät olivat neljänsiä.

Viikonloppu vaikutti järjestäjien silmin varsin onnistuneelta ja turnausvieraidenkin suunnalta saatu palaute on ollut myönteistä.

– Osallistujat kertoivat NSUT:n olevan siitä kiva, että pelaajat ympäri Suomen kokoontuvat yhteen ja ehtivät oikeasti jutella ja hengailla yhdessä, kertoo Sofia Saha järjestäjien saamasta palautteesta.

– Sen lisäksi, että turnausvieraamme ja me itse nautimme viikonlopusta, saimme taas hallihenkilökunnaltakin hyvää palautetta, Hanna Mikkonen komppaa.

– Ainutlaatuinen NSUT-tunnelma täytyy melkein kokea itse, ei sitä oikein osaa edes kuvailla!

Turnauksen lopputulokset tulee kokonaisuudessaan osoitteeseen nsut.com/results.

Ja seuraavan kerranhan tunnelmasta pääsee fyysisesti nauttimaan vuoden päästä eli 24. – 25.10.2020 – laita päivämäärä jo kalenteriin! 

Teksti: Terhi Teräväinen
Kuva: Pekka Kaakinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?