Oletpa sitten kiinnostunut hyvästä treenistä tai jo varannut lennot Hollantiin, jätä yhteystietosi. Täyttämällä tietosi sähköiselle lomakkeelle pysyt jatkossa tiedotusluupissa mukana.

Ilmoittautuminen naisten maajoukkueen postilistalle ja leirille 4.1.

Ilmoittautuminen mixed-maajoukkueen postilistalle ja leirille 4.1.

Kummankin joukkueen seuraava treenipäivä (avoin kaikille) pidetään la 4.1.2020 Hämeenlinnassa Säästöpankkiareenalla. Päivän tarkempi aikataulu alla. 

4.1. LEIRIN AIKATAULU

9 – 11 naiset ja mixed treenit erikseen*
12 – 14 avoin ja U20
14 – 16 naiset ja mixed pelit / pienturnaus kaikki yhdessä
16 – 18 avoin ja U20

*Rajallisesta aikataulusta johtuen, leiripäivän ensimmäinen treeni on naisilla ja mixedillä samaan aikaan ja osallistujan tulee tässä vaiheessa valita kumpaan treeneihin osallistuu. Valinta ei vaikuta rinki-ilmoittautumiseen, vaan leirin jälkeen voi ilmoittautua vielä kumpaan tahansa rinkiin. 

Huolestuttaako valmennuksen puuttuminen tai keskeneräinen kalenteri?

Sekä naisten että mixedin maajoukkueet ovat edelleen vailla valmennusta, joten aiemmin tällä viikolla avattiin 4.1.2020 asti kestävä kansainvälinen valmentajahaku. Koska valmennuksen valinta jää myöhäiseksi, projektit tarvitsevat edetäkseen ydintiimin, jonka tarkoituksena on

  • päättää kevään seuraavien treenipäivien ajankohdat
  • suunnitella ja vetää 4.1. treenipäivä (sekä vetää myöhemmät treenit, joihin varsinainen valmennus ei pääse paikalle)
  • olla mukana valitsemassa valmennusta
  • tiedottaa muuta maajoukkuerinkiä leireistä ja valmennuksesta

Mikäli olet kiinnostunut vaikuttamaan maajoukkueprojektiin ja pystyt osallistumaan johonkin taustatehtävään, lähetä viestiä suoraan Jarnalle jarna (a) liitokiekkoliitto.fi. Laita viestiin mukaan puhelinnumerosi, jotta Jarna voi lisätä osallistujat yhteiseen whatsapp-ryhmään. Ryhmien toiminta käynnistetään heti, kun osallistujia ilmoittautuu mukaan. 

Leiri-, rinki ja pelaajamaksut

4.1.2020 pidettävän leirin leirimaksu on 20€. Osallistumismaksu maksetaan alla olevilla tiedoilla. HUOM! Huomaa eri viitenumerot.

Saaja: Suomen Liitokiekkoliitto ry
Tilinumero: FI34 1021 3000 6069 28
Viite (naiset): 20213
Viite (mixed): 20226
Eräpäivä: pe 3.1.2020

Ota harjoituksiin valmiiksi kuvakaappaus/kuitti maksusta. Maksut tarkistetaan leirillä. 

Maksu palautetaan sairastumisen sattuessa lääkärintodistusta vastaan.  

Rinki-ilmoittautuminen ja rinkimaksu

Rinki-ilmoittautuminen alkaa 4.1. pidetyn leirin jälkeen ja rinkimaksu 40€ tullaan perimään kaikilta 4.1. pidetyn leirin jälkeen rinkiin ilmoittautuvilta. Rinkimaksu palautetaan niille pelaajille, joita ei valita joukkueisiin. 

Ensimmäinen pelaajamaksu

Ensimmäinen erä kisamaksuista (noin 350€) tulee maksettavaksi heti joukkuevalintojen jälkeen. Tarvittaessa maksuaikataulusta voidaan neuvotella yksittäisten pelaajien kanssa. Kisojen kokonaiskustannus ei vielä ole tiedossa, mutta se tarkentuu ennen joukkuevalintoja.

[EDIT 19.12.2019 19:52] Koska naisten ja mixedin leirit ovat samaan aikaan, ei ole mahdollista osallistua molempien joukkueiden leireille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?