Sekä mixedin että naisten maajoukkueprojektien vauhtia on hidastanut valmennuksen puuttuminen kummaltakin projektilta. Liitto avasi ennen joulua kansainvälisen valmentajahaun joukkueille. Tuloksena saatiin lukuisia hakemuksia, jotka joukkueiden ydintiimit ovat käsitelleet ja tehneet valmentajavalinnat.

Mixedin osalta valmentajavalinta osui hollantilaiseen Hildo Bijliin. Hänet tullaan näkemään Suomessa leirillä jo todennäköisesti maaliskuussa! Alla lyhyt esittely hänestä ja tarkempi esittely luvassa vielä lähiaikoina.


”I’m excited to be the new coach of the Finnish Ultimate Mixed team for the World Cup in 2020. I started playing Ultimate myself in 2006, in Delft, The Netherlands and immediately got hooked, which resulted in me playing way too much and winding up at the World Cup of 2012 (Mixed) in Japan and 2016 (Open) in England. Next to playing, I also always wanted to give back to the community that taught me so much. It’s why I have been training/coaching a variety of club teams, coached the Dutch National U23 team (World Cup of 2015), was in the board of the Dutch National Frisbee Association (2012-2015), wrote the Ultimate Trainer’s Manual, made an Urban Ultimate promotion video, and why I’m now coaching the Finnish Mixed team for the upcoming World Cup in my home country. Other than Ultimate, I enjoy writing fantasy/sci-fi stories, devising new mathematical algorithms (yes, I’m an absolute strategy geek) and playing whatever musical instrument I can find, assuming I also find some spare time with it.”

Naisten valmennuksesta tulee puolestaan vastaamaan John Doherty Irlannista. Hänet tullaan näkemään leirillä ehkä jo helmikuussa tai viimeistään maaliskuussa. Alla vielä videotervehdys valmentajalta: https://youtu.be/3X5C007zXQU

Kummankin joukkueen valmennus on varmasti osaavissa käsissä ja pelaajilla loistava mahdollisuus oppia paljon uutta kansainvälisestä näkökulmasta. Alla koottuna tietoa projekteista.

Mixed

JOUKKUEESTA

Mixed-maajoukkueen postilistoille on tällä hetkellä ilmoittautunut vajaat 40 pelaajaa. Lopullisen joukkueen tarkkaa kokoa ei vielä tiedetä, mutta joukkueeseen tullaan joka tapauksessa valitsemaan vähintään 10 ja enintään 14 naista ja miestä, eli yhteensä 20 – 28 pelaajaa.

VALMENNUKSESTA

Päävalmentaja Hildo Bijlin lisäksi Suomesta tullaan nimeämään 1 – 3 apuvalmentajaa, jotka auttavat leirien ja harjoitusten vetämisessä. Myös heistä tiedotetaan lisää pian.

AIKATAULUSTA

Mixed-maajoukkueen seuraava leiri on 15-16.2. Sipoossa. Tämä on samalla joukkueen ainoa karsintaleiri ja joukkuevalinnat tehdään heti leirin jälkeen. Olemme ottaneet huomioon myös sen, että kaikki eivät ehkä pääse leirille. Jos et pääse leirille antamaan näyttöjä, tulee sinun toimittaa joukkueen johdolle motivaatiokirje sekä suosituskirje. Tarkemmat ohjeet näistä löydät ilmoittautumislomakkeelta.

  • 15.-16.2. tryout-leiri Sipoossa (harjoitukset klo 12-14 ja 16-18, mahdollisesti myös väliaikaohjelmaa)
  • Seuraava leiripäivä on 7.3. Hämeenlinnassa. Myös sunnuntaina 8.3. on tavoiteena pitää leiri, mikäli kenttiä saadaan varattua.
  • Huhti – kesäkuun aikana pidetään kolme kappaletta viikonlopun mittaisia leirejä, joiden paikka ja aika tarkentuu myöhemmin.

KULUISTA

Lisää tietoa tulossa pian.

RINKI-ILMOITTAUTUMINEN

Tämä on sitova ilmoittautuminen maajoukkuerinkiin ja toivomme, että olet ilmoittautumisen yhteydessä jo pohtinut asiaa mahdollisimman pitkälle ja olet innoissasi lähdössä kisoihin, mikäli sinulle tarjotaan paikkaa joukkueessa. Rinki-ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan rinkimaksu 40€. Maksua ei lähtökohtaisesti palauteta vaikka et tulisi valituksi joukkueeseen (poikkeuksena loukkaantuminen tai muu itsestään johtumaton syy jäädä pois ringistä). Rinkimaksulla katetaan mm. leirikuluja.

Linkki rinki-ilmoittautumiseen: https://forms.gle/2jfEBMd2mcGTHsX49

Rinkiin voi ilmoittautua 31.1 asti. Jos mietit mukaantuloa vielä, niin tämän jälkeen voit tiedustella rinki-ilmoittautumisia sähköpostilla finlandmixed2020@liitokiekkoliitto.fi

Saaja: Suomen Liitokiekkoliitto ry
Tilinumero: FI34 1021 3000 6069 28
Viite (mixed): 20226
Eräpäivä: pe 31.1.2020

Huom! Jos olet hakemassa myös naisten maajoukkueeseen, lomakkeella tulee ilmoittaa kumpaan joukkueeseen haet ensisijaisesti. Tätä päätöstä käytetään joukkuevalintoja tehdessä siten, että sinut huomioidaan ensisijaisesti hakevaksi ilmoittamaasi joukkueeseen ja sinun kanssa keskustellaan henkilökohtaisesti, mikäli näyttää siltä, että ensisijainen valintasi ei olisi kohdallasi toteutumassa. Naisten ja mixedin joukkuevalinnat pyritään tekemään samanaikaisesti ja siten, että joukkueen johto keskustelee valinnoista keskenään sekä tarvittaessa pelaajien kanssa. Rinki-ilmoittautuminen maksetaan vain kerran ja sen joukkueen viitenumerolla, mihin haet ensisijaisesti.

Naiset

JOUKKUEESTA

Naisten maajoukkueen postilistoille on tällä hetkellä ilmoittautunut reilut 30 pelaajaa. Lopullisen joukkueen tarkkaa kokoa ei vielä tiedetä, mutta joukkueeseen tullaan joka tapauksessa valitsemaan vähintään 18 (mielellään 20 – 24) pelaajaa.  

VALMENNUKSESTA

Päävalmentaja John Dohertyn lisäksi Suomesta tullaan nimeämään 1 – 3 apuvalmentajaa, jotka auttavat leirien ja treenien vetämisessä. Myös heistä tiedotetaan lisää pian. 

AIKATAULUISTA

Naisten maajoukkueen seuraava leiri on lauantaina 8.2. Hämeenlinnassa. Tämä on samalla joukkueen ensisijainen karsintaleiri. Olemme ottaneet huomioon myös sen, että kaikki eivät ehkä pääse leirille. Jos et pääse leirille antamaan näyttöjä, tulee sinun toimittaa joukkueen johdolle motivaatiokirje sekä suosituskirje. Tarkemmat ohjeet näistä löydät ilmoittautumislomakkeelta. Koska 8.2. leiri on vain yksipäiväinen, saatamme siirtää joidenkin pelaajien osalta valintaa 29.2. pidettävään leiriin.

  • 8.2. Tryout-leiri Hämeenlinna
  • Seuraava leiripäivä on 29.2.  Hämeenlinnassa. Myös sunnuntaina 1.3. on tavoiteena pitää leiri, mikäli kenttiä saadaan varattua.
  • Maalis – kesäkuun aikana pidetään kolme kappaletta viikonlopun mittaisia leirejä, joiden paikka ja aika tarkentuu myöhemmin. Lisäksi on mahdollisesti luvassa joitakin yksittäisiä treenejä.
  • 21.-22.3. Ulkona (paikka auki)*
  • 18.-19.4. Ulkona (paikka auki)*
  • 9.-10.5. Ulkona (paikka auki)*

*huom! ulkona pidettävien leirit ovat toistaiseksi alustavia, edellytys on että saamme kenttävaraukset tehtyä.

KULUISTA

Näistä tulee lisää tietoa pian

RINKI-ILMOITTAUTUMINEN

Tämä on sitova ilmoittautuminen maajoukkuerinkiin ja toivomme, että olet ilmoittautumisen yhteydessä jo pohtinut asiaa mahdollisimman pitkälle ja olet innoissasi lähdössä kisoihin, mikäli sinulle tarjotaan paikkaa joukkueessa. Rinki-ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan rinkimaksu 40€. Maksua ei lähtökohtaisesti palauteta vaikka et tulisi valituksi joukkueeseen (poikkeuksena loukkaantuminen tai muu itsestään johtumaton syy jäädä pois ringistä). Rinkimaksulla katetaan mm. leirikuluja. 

NAISTEN RINKIIN VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA.
VOIT ILMOITTAUTUA MYÖS VAIN 8.2 LEIRILLE!
Tarvittaessa kysy toiminnasta lisää: Finlandwomen2020@liitokiekkoliitto.fi

Linkki leiri- ja rinki-ilmoittautumiseen: https://forms.gle/dHnGrQrwc8nFWjJL8

Saaja: Suomen Liitokiekkoliitto ry
Tilinumero: FI34 1021 3000 6069 28
Viite (naiset): 20213
Eräpäivä: pe 31.1.2020

Huom! Jos olet hakemassa myös mixedin maajoukkueeseen, lomakkeella tulee ilmoittaa kumpaan joukkueeseen haet ensisijaisesti. Tätä päätöstä käytetään joukkuevalintoja tehdessä siten, että sinut huomioidaan ensisijaisesti hakevaksi ilmoittamaasi joukkueeseen ja sinun kanssa keskustellaan henkilökohtaisesti, mikäli näyttää siltä, että ensisijainen valintasi ei olisi kohdallasi toteutumassa. Naisten ja mixedin joukkuevalinnat pyritään tekemään samanaikaisesti ja siten, että joukkueen johto keskustelee valinnoista keskenään sekä tarvittaessa pelaajien kanssa. Rinki-ilmoittautuminen maksetaan vain kerran ja sen joukkueen viitenumerolla, mihin haet ensisijaisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?