WUGC 2020: Avoimen MM-joukkue julki

Avoimen maajoukkueen rakentaminen jatkui vuoden 2019 pohjalta loppusyksystä Ilkka Vaahtorannan ja Jarno Sihvon vastatessa valmennuksesta edellisen vuoden tapaan. Maajoukkueeseen haki myös laaja ja kovatasoinen joukko vuoden 2019 kisajoukkueen ulkopuolelta. Valmennus olikin haastavan paikan edessä valintoja tehdessä. Tavoitteena oli saada kisajoukkue ajoissa kokoon, jotta varsinaiselle kisajoukkueelle jää riittävästi aikaa harjoitella yhdessä. Lopullisen MM-kisoihin valitun joukkueen löydät alta. Liitto onnittelee kaikkia joukkueeseen valittuja pelaajia!

Suomen avoimen maajoukkue WUGC2020-kisoihin

Antti Elonheimo
Jarno Sihvo
Lassi Kallio
Axel Ahmala
Jaakko Junttu
Tomi Sandberg
Touko Väänänen
Lauri Saksa
Akseli Ranta
Mikko Paanasalo
Pekka Kinnunen
Roni Hotari
Jyri Saarinen
Patrick Potrykus
Erkka Niini
Eetu Joukainen
Saska Karpansalo
Oskari Vuorio
Jerry Savolainen
Elias Päällysaho
Jesse Saastamoinen
Aki Ropo
Petrus Hurtig
Einari Leinonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän