Olemme harmiksemme joutuneet toteamaan, että naisten maajoukkueeseen kesälle 2020 ei tullut riittävästi pelaajahakemuksia, emmekä näin saa joukkuetta osallistumaan kesän 2020 MM-kisoihin.

Ensimmäiset valmentajahaut projektille avattiin loppukesästä ja joukkueelle järjestettiin syksyllä yksi avoin leiri. Valmentajahaku ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja siksi päätimme hakea valmentajaa kansainvälisessä haussa vuodenvaihteessa. Joukkue sai lopulta kolme valmentajahakemusta. Samaan aikaan käynnistettiin virallinen rinki-ilmoittautuminen, mikä päättyi 31.1. Määräaikaan mennessä joukkueeseen haki 17 pelaajaa, joista ainoastaan 9 oli varmasti osallistumassa kisoihin. Tällä pelaajamäärällä emme voi toteuttaa projektia.

Tilanne on liiton näkökulmasta harmillinen ja haluamme nyt oppia tästä projektista. Jo nyt on noussut esille toiveita mm. naisten leirien järjestämisestä, vaikka joukkuetta ei olisi ja naisten valmentajaringin perustamisesta.

Voit antaa palautetta / toiveita ja jakaa hyviä ideoita lyhyellä lomakkeella:

TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI PALAUTE ON ERITTÄIN TÄRKEÄÄ!

Palautteen voi jättää nimettömänä!

https://forms.gle/DAJtQh2DGM4UaGNu6

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?