Ilja Winqvist pyrkii kiekkoon Tshekkiä vastaan. Kuva: Klára Matejková

Suomen Liitokiekkoliitto hakee määräaikaista koordinaattoria vuoden 2020 avoimen U20-juniorimaajoukkueelle. Maajoukkuekoordinaattorin vastuualueet on lueteltu jäljempänä. Maajoukkuekoordinaattorille maksetaan työtehtävästä korvaus kertapalkkiona. Korvaus on enintään 700 euroa. Tämän lisäksi maajoukkuekoordinaattorin mahdolliset matka- ja majoituskulut maksetaan erilliseen kulukattoon asti.

Maajoukkuekoordinaattorille kuuluvat tehtävät:

1. Harjoitteluun ja kilpailumatkoihin liittyvä projektin hallinta sisältäen muun muassa harjoituskenttien ja majoitusten varaamisen, kilpailumatkojen hallinnoinnin ja ruokailujen organisoinnin. Maajoukkuekoordinaattorin vastuulle kuuluu myös peli- ja lämmittelyasujen koordinointi, pelaajasopimusten laatiminen ja joukkueeseen valittujen pelaajien henkilötietojen käsittely, yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa.

2. Varainkeruuseen ja tiedottamiseen liittyvä projektinhallinta sisältäen muun muassa varainkeruukampanjoiden koordinoinnin ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden hankinnan yhdessä joukkueen pelaajien ja valmentajien kanssa. Lisäksi maajoukkuekoordinaattorin vastuulle kuuluu joukkueen sisäinen viestintä sekä mahdollisen ulkoisen tiedottamisen koordinointi.

3. Maajoukkueiden talousasioiden koordinointi, mihin liittyy muun muassa pelaajien maksujen ja pelaajien omavastuuosuuksien laskuttaminen yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa. Talouden seuraaminen toteutetaan myös yhdessä liiton toiminnanjohtajan kanssa.

4. Lisäksi työnkuvaan kuuluu säännöllinen yhteydenpito joukkueen valmentajien kanssa sekä mahdollisten yhteisten “palaverien” organisointi tarpeen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset, sekä mahdollisiin kysymyksiin vastaa Akseli Ranta (akseli.ranta@liitokiekkoliitto.fi).

Maajoukkuekoordinaattori valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vuoden 2020 käynnissä oleva juniorimaajoukkueprojekti:

  • U20 avoimen maajoukkue, tavoitteena WJUC2020. Valmentaja: Leevi Cederlöf

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän