Tällä hetkellä elämme epävarmaa aikaa ja tietoa tulevasta ei ole kenelläkään. Haluamme kuitenkin pitää liitossa pyörät pyörimässä toiminnan osalta, vaikka vallitseva tilanne on työllistänyt valtavasti liitossa toimivia henkilöitä. Asioiden on tärkeää olla mahdollisimman valmiita kesän suhteen, jos harrastus- ja kilpailutoimintaa on taas mahdollista jatkaa.

Kesän tapahtumille onkin löytynyt jo ilahduttava määrä järjestämisestä kiinnostuneita, mutta osa turnauksista on yhä ilman järjestäjää. Järjestäjähaku on auki 31.3.2020 asti ja järjestämisoikeus myönnetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Mikäli järjestävää seuraa tai joukkuetta ei löydy 31.3. mennessä, turnauksia ei nykyisillä resursseilla valitettavasti voida toteuttaa. Poikkeuksena ovat SM-statuksen nurmiturnaukset ja Hietsu Beach Ultimaten rentosarja, joiden järjestämisvastuut jaetaan osallistuville joukkueille.

HUOM! Hakiessanne kenttiä, ottakaa selvää millaiset peruutusehdot kentillä on.

Kesän turnauspaikkakunnat

5 vs. 5 (naiset ja avoin) 2.-3.5. Espoo (Brahenkenttä)
HICUP 6.-7.6. Siltamäki, Helsinki (alustavasti maajoukkueet järjestämässä)
SM-tour 1 (naiset ja avoin) 27.-28.6. (hae järjestäjäksi tästä)
Hietsu Beach Ultimate (rentosarja ja mixed-SM) 4.-5.7. (hae järjestäjäksi tästä)
SM-tour 2 (naiset ja avoin) 8.-9.8. Vaasa
5 vs. 5 (mixed) 29.-30.8. Tampere* (varalla Jyväskylä*)
Mixed-SM 19.-20.9. Jyväskylä* (ei vielä varavaihtoehtoa)
Finaaliottelut 26.9. Espoo* (ei vielä varavaihtoehtoa)

*Kaupunki ei ole vielä myöntänyt kenttiä. Mikäli kentät eivät varmistu 30.4. mennessä, siirtyy tapahtuma seuraavalla varasijalla olevalle paikkakunnalle. Mikäli seuraavalla varasijalla ei ole paikkakuntaa, turnaus perutaan (5 vs. 5 ja beach-SM) tai vastuut jaetaan osallistuville joukkueille (nurmi-SM-turnaukset ja HBU rentosarja).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?