Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Liitto on tehnyt torstaina 12.3. päätöksen perua sekä sisäultimaten finaalitapahtuman että 28.-29.3. järjestettävän mixed-SM-turnauksen. Päätöksen takana on halu noudattaa Suomen hallituksen ohjeistusta koronaepidemian hidastamiseksi. Hallitus on esittänyt torstain tiedotustilaisuudessa vahvan suosituksen fyysistä kontaktia sisältävän harrestetoiminnan lakkauttamiseksi.

Liiton hallitus katsoo, että sillä on moraalinen velvoite osallistua koronaepidemian hillitsemiseen kaikin mahdollisin keinon. Tämän vuoksi kaikki kilpailutoiminta on lakkautettu ainakin maaliskuun ajan. Myös seurojen on suositeltavaa keskeyttää harrastustoiminta, kunnes tilanteeseen saadaan lisäohjeita.

Koska tilannetta on tällä hetkellä vaikeaa ennustaa, lisäinfo SM-sarjan ratkaisusta, tulevista maajoukkueleireistä ja muun toiminnan jatkumisesta julkistetaan maanantai 23.3. mennessä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?