Suomen joukkue valmiina viimeiseen otteluun. Kuva: Maria Skön

Aika: Su 14.6. klo 17

Tapaamisen linkki: https://join.skype.com/iPh2xVz4L2XS

Tapaaminen on kaikille avoin ja paikalle toivotaan junioripelaajia, valmentajia, seura-aktiiveja ja vanhempia. Osallistua kannattaa vaikka seurassanne ei vielä ole junioritoimintaa, mutta olette kiinnostuneet käynnistämään sellaista. Tämä on myös hyvä paikka tulla tutustumaan toimintaan, mikäli olet kiinnostunut hakemaan juniorihallituksen jäseneksi tai talkootyöt junioritoiminnan parissa kiinnostaa. 

Infossa tullaan käymään läpi yleisesti junioritoimintaa ja sen muutoksia, sekä seurojen kuulumisia ja toiveita tulevaisuutta ajatellen. Jos sinulla on jo nyt mielessä kysymyksiä/teemoja, joita haluat infossa käsiteltävän, voit lähettää niitä etukäteen juniorijaoston hallituksen puheenjohtajalle juniorivastaava@liitokiekkoliitto.fi

Juniorihallituksen väki toivottaa kaikki tervetulleiksi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?