Ultimate.fin artikkelikuva 1

Ultimate.fi tarvitsee uutta sisältöä ympäri vuoden. Sisältöä varten tarvitaan tekijöitä. Sinä voisit olla yksi meistä!

Meiltä saat sparrausapua ja vakiintuneen yleisön työllesi! Ultimate.fi on erinomainen alusta esimerkiksi niille, jotka ovat kiinnostuneita toimittamisesta, sosiaalisesta mediasta, kuvaamisesta, graafikon työstä tai verkkosivuston kehittämisestä. Tukenasi ovat Ultimate.fin toimitus, joka koostuu viestinnän alan ammattilaisista. Laita rohkeasti viestiä, vaikka olisit epävarma kyvyistäsi. Tarjoamme myös vertaistukea oman seuran viestintään.

Haluatko tehdä, mutta ideat puuttuvat? Ei hätää, me sparraamme!

Ultimate.fi on Suomen Liitokiekkoliiton ylläpitämä verkkomedia, joka toimii pitkälti vapaaehtoisvoimin. Liittymällä avustajarinkiin pääset ideoimaan uutta sisältöä ja ottamaan vastaan keikkoja, kun se parhaiten sinulle sopii. Tapauskohtaisesti maksamme palkkion työstä esimerkiksi kesätoimittajalle tai kuvaajalle.

Ilmoita kiinnostuksesi käyttämällä tätä lomaketta.

Kysymystilanteissa käänny Ultimate.fin päätoimittajan Ari Ojanperän (kuvassa) puoleen: paatoimittaja(at)ultimate.fi.

Ultimate.fi-kokemuksella voi päästä vaikka MM-kisoihin kuvaajaksi! Kuva: Ari Ojanperä (WUGC2016)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?