Espoon Rennot Heittelijät, ERHe, SM-Viikolla

Mixedin harrasteturnaus järjestetään 29.-30.8.2020 Kaupin urheilupuistossa Tampereella. Ottelut pelataan 5vs5 muotona. Pistekatto on 15 ja aikakatto 50 minuuttia. Kentän koko on noin 25×75 metriä (minimissään 23×70 metriä). Mixedjakaumana käytetään 2+3/5 ja käytössä ns. B-rule eli pääty päättää jakauman. Turnauksen tarkemmat säännöt löytyvät täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/07/MIXED-HARRASTESARJAN-SARJAMÄÄRÄYKSET-KESÄKAUDELLE-2020.pdf

Liiton yleiset kilpailusäännöt löytyvät puolestaan täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/06/Kilpailusa%CC%88a%CC%88nno%CC%88t-4.0-ja-kesa%CC%88n-2020-sarajama%CC%88a%CC%88ra%CC%88ys.pdf

Turnaus toteutuu, mikäli vähintää kuusi joukkuetta ilmoittautuu turnaukseen. Pienemmälllä joukkuemäärällä voidaan neuvotella turnauksen toteutumisesta, mikäli se taloudellisesti on mahdollista. Maksimissaan mukaan mahtuu 12 joukkuetta. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Seedauksen apuna käytetään joukkueen arvioitua taitotasoa.

Osallistumismaksu on joukkueelta 180 €. Jos joukkue peruu osallistumisena ilmoittautumistakarajan jälkeen, on se silti velvoitettu maksamaan osallistumismaksu. Osallistumismaksu laskutetaan joukkueilta erikseen.

Harrasteturnauksessa tulee olla voimassa oleva SLKL:n jäsenyys ja harrastelisenssi (5 € per pelaaja) tai kilpailulisenssi. Harrastelisenssi tulee myyntiin 2 viikkoa ennen turnausta ja on voimassa kyseiseen turnaukseen päättymiseen asti.

Ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 12.8. asti. Ilmoittautuminen tapahtuun lomakkeen kautta: https://forms.gle/rn5Jy4veR1YKDogL9

Turnausjärjestäjän toimesta toimitaan päivän ensimmäinen ja viimeinen ottelu. Muut ottelut joukkueet toimitsevat itse. Lähtökohtaisesti kotijoukkue vastaa pelin toimitsemisesta. Pelit ja pelaajat merkitään pelikoneeseen, mutta maalintekijöitä ja syöttäjiä ei erikseen tarvtise merkitä.

Kysymykset ja lisätiedot sähköpostitse ultimaattistaelamaa@gmail.com.

Lomakkeelle annettuja tietoja käytetään vain SLKL:n kilpailutoiminnasta tiedottamiseen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?