Helsinki Ultimate juhlii toista perättäistä ulkokauden mixed-sarjan SM-kultaa.

Mixedin SM-turnaus pelataan Tampereella Pirkkahallin nurmikentillä 19.-20.9.2020.

Ilmoittautuminen turnaukseen on auki sunnuntaihin 30.8. asti. HUOM! FINAALIOTTELU ON SIIRRETTY AIEMMEASTA TIEDOSTA POIKETEN PELATTAVAKSI TURNAUKSEN YHTEYTEEN ILMOITTAUTUNEIDEN JOUKKUEIDEN SUOSTUMUKSELLA.

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä: https://forms.gle/JstLV4rsjupr2mEX8

Joukkuemaksu on 200 euroa ja peruutusmaksu on kaksinkertainen, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Pelaajilla tulee olla voimassa liitokiekkoliiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Sarjamääräykset kyseiseen sarjaan löytyvät täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/08/SLKL-Sarjamääräys-Mixed-SM-kesä-2020.pdf

Ja liiton kilpailusäännöt puolestaan täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/06/Kilpailusa%CC%88a%CC%88nno%CC%88t-4.0-ja-kesa%CC%88n-2020-sarajama%CC%88a%CC%88ra%CC%88ys.pdf

Joukkueiden määrää ei ole luultavasti tarpeen rajoittaa. Mikäli kuitenkin jostain syystä joukkueiden määrää pitäisi rajoittaa, otetaan turnaukseen mukaan ensisijaisesti kaikilta seuroilta yksi joukkue. Mikäli joukkueita ilmoittautuu vähemmän kuin neljä, niin turnausta ei järjestetä.

Joukkueiden seedaus perustuu edellisvuosien tuloksiin.

Lisätietoja saa sähköpostitse (info@liitokiekkoliitto.fi).

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?