Vaasassa järjestetty suosittu sisäturnaus NSUT on peruttu vuodelta 2020 koronarajoitusten vuoksi. Tänään lähetetyn tiedotteen mukaan järjestäjät eivät halua ottaa riskejä turnausvieraiden turvallisuuteen liittyen, ja koska yhteinen ajanvietto on olennainen osa turnausta, ei NSUT XXXV:n järjestämistä koettu mielekkääksi vallitsevassa koronatilanteessa.

Samaan tulokseen päätyi aiemmin myös Kalajoki Beach Ultimate, jonka oli määrä juhlistaa kymppisynttäreitään viime heinäkuussa.

Lue järjestäjien tiedote kokonaisuudessaan:

”Huolellisen harkinnan jälkeen olemme päättäneet olla järjestämättä NSUT-turnausta syksyllä 2020. Vaakakupissa painavat olennaisesti aluehallintoviraston (AVI) päätös yli 50 hengen tapahtumien järjestämisestä syyskuussa (26.8.2020) sekä koronavirustilanne koko maassa ja Vaasan seudulla.

Emme halua ottaa mitään riskejä turnausvieraiden turvallisuuteen liittyen, ja koska mielestämme yhteinen hengailu yli joukkuerajojen kuuluu olennaisesti NSUT:n luonteeseen, on turnauksen järjestäminen mielekkäällä tavalla mahdotonta vallitsevassa koronatilanteessa.

Seuraava NSUT järjestetään 30. – 31.10.2021. Sama, tuttu turnaus, mutta pitkän odotuksen kompensoimiseksi suunnittelemme osallistujien varalle tuoretta twistiä ja jänniä juonenkäänteitä. Seuraa siis viestintäämme some-kanavillamme ja tule mukaan kokemaan NSUT XXXV lokakuussa 2021!”

NSUT:n tiedote Facebookissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?