Etsintäkuulutukset jatkuvat! Tällä kertaa tähtäimessä on uusi puheenjohtaja.

Kuka on puheenjohtaja?

Liiton puheenjohtaja on oma-aloitteinen ja organisointikykyinen Suomen ultimateyhteisön kehittämisestä kiinnostunut ultimaten ystävä, jolla on paloa ja halua kantaa vastuuta ja tehdä hyvää lajin eteen. Puheenjohtaja on innoistaan mukana ultimatetapahtumissa ja on kiinnostunut edustamaan liittoa myös muissa liikuntaan, urheiluun ja järjestötoimintaan liittyvissä tilanteissa.  

Mistä puheenjohtaja tunnetaan?

Puheenjohtaja tunnetaan kyvystään ottaa tilanne haltuun ja toimia johtajana vaihtelevissa tilanteissa. Pelikentällä ja kentän ulkopuolella hän pyrkii ottamaan kaikki lajin parissa toimivat tahot yhdenvertaisesti huomioon. 

Puheenjohtajan tehtävät pähkinänkuoressa:

  • Kutsuu koolle liiton hallituksen kokoukset ja toimii kokouksissa puheenjohtajana
  • Ohjaa ja tukee liiton työntekijöitä ja luottamushenkilöitä heidän vastuutehtävissään
  • Toimii liiton toiminnanjohtajan lähiesimiehenä (hallituksen tukemana) 
  • Kehittää aktiivisesti liiton toimintaa jäsenistön toivomaan suuntaan
  • Vastaa talousarvion laatimisesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton tämänhetkinen puheenjohtaja Jarna: jarna@liitokiekkoliitto.fi. Liiton puheenjohtaja valitaan liiton syyskokouksessa myöhemmin syksyllä. Alustava kiinnostus on kuitenkin toivottavaa ilmoittaa Jarnalle syksyn aikana. 

Ps. Lajin eteen vapaaehtoisesti pieniä tekoja tekevät ovat niitä todellisia ultimatestaroja, joten älä mieti vaan ilmoittaudu mukaan. Jos puheenjohtajaa ei liiton syyskokoukseen mennessä löydetä, moni liiton perustoiminta menee niin sanotusti tauolle, kunnes uusi puheenjohtaja on löytynyt. HUOM! Nykyinen puheenjohtaja ei pysty jatkamaan toimessa, joten tilalle tarvitaan uusi henkilö.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?