ETSINTÄKUULUTUS: Sarjavastaavat (avoin ja mixed)

ETSINTÄKUULUTUS! – Suomen Liitokiekkoliitto etsii uusia ultimatestaroja!

Tervetuloa seuraamaan kuusiosaista juttusarjaa, minkä teemana ovat ultimaten todellisten tähtien metsästys. Näillä todellisilla ultimatestaroilla tarkoitetaan lajin toiminnan kannalta välttämättömiä vapaaehtoisia, jotka kulissien takana mahdollistavat ultimateharrastuksen kaikille Suomen ultimatepelaajille. 

Tästä viikosta eteenpäin, seuraavan kuuden viikon ajan, julkaisemme joka viikko uuden ultimatestaran etsintäkuulutuksen. Julkaisu tulee ultimate.fi:hin, jaetaan sosiaaliseen mediaan ja toimitetaan kaikille jäsenille sähköpostilla. 

Nyt on jo hyvä hetki miettiä, olisiko sinusta uudeksi ultimatestaraksi!

Syksyn aikana etsintäkuulutuksessa olevat henkilöt: 

  1. SARJAVASTAAVAT AVOIMEN JA MIXEDIN SARJOIHIN
  2. VIESTINTÄVASTAAVA
  3. LIITON HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 
  4. LIITON HALLITUKSEN JÄSEN 
  5. JUNIORIHALLITUKSEN JÄSEN
  6. UUDEN KURINPITOLAUTAKUNNAN JÄSENET

SARJAVASTAAVA

Kuka on mixedin sarjavastaava?

Mixedin sarjavastaava on se iloinen ja huolellinen fribailija, joka laatii joukkueille otteluaikataulut kaikkiin mixed-sarjan SM-kilpailuihin. Sarjavastaava myös auttaa teidän joukkuettanne tulkitsemaan sääntöjä ja myöntää muun muassa sääntöjen mukaisia pelaajasiirtoja ja –lainoja kauden aikana.

Kuka on avoimen sarjavastaava?

Avoimen sarjavastaava on se aktiivinen pelaaja, joka jaksaa myös aina pohtia sarjojen ja turnausten ottelukaavioiden kaikki mahdolliset skenaariot. Sarjavastaava hoksaa myös tarttua sääntökirjaan aina silloin kun vastaan tulee epäselvä tilanne ja osaa tulkita ja soveltaa sääntöjä tilanteen vaatimalla tavalla.  

Mistä mixedin sarjavastaava tunnetaan?

Mixedin sarjavastaavan tietävät nimeltä kaikki ja kasvotkin saattavat olla monelle tutut. Sarjavastaava tunnetaankin kaikkien kaverina, eli kaikki pelaajat ja joukkueet yhdenvertaisesti huomioivana henkilönä, jolla on suuri palo tehdä hyvää lajin edistämiseksi.

Mistä avoimen sarjavastaava tunnetaan?

Myös avoimen sarjavastaavan tietävät nimeltä kaikki ja kasvotkin saattavat olla monelle tutut. Sarjavastaava tunnetaankin henkilönä, joka on aina ajoissa paikalla, hoitaa hommansa huolella ja on hyvällä spiritillä myös pelaamassa. 

Sarjavastaavan tehtävät pähkinänkuoressa:

  • Ottaa vastaan SM-sarjan ilmoittautumiset
  • Laatii ottelukaaviot ja aikataulut SM-sarjan turnauksiin ja sarjoihin, valmiita kaaviopohjia käyttäen
  • Myöntää kilpailusääntöjen mukaisesti mm. pelaajasiirtoja ja projektijoukkueiden osallistumisoikeuksia, niitä anoneille joukkueille (kilpailusäännöt antavat raamit tähän)
  • Keskustelee ja päättää oman vastuusarjansa osalta yllä oleviin asioihin liittyvistä poikkeuksista yhdessä muiden sarjojen sarjavastaavien kanssa

Ilmoittaudu sarjavastaavaksi 30.9. mennessä: hallitus@liitokiekkoliitto.fi

Ps. Lajin eteen vapaaehtoisesti pieniä tekoja tekevät ovat niitä todellisia ultimatestaroja, joten älä mieti vaan ilmoittaudu mukaan. Jos sarjavastaavaa ei määräaikaan mennessä löydy, joudumme harkitsemaan näiden sarjojen jäädyttämistä, kunnes sopiva henkilö on löytynyt.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän