Naisten SM-sarjan ensimmäinen peliviikonloppu on peruttu

Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Liitto on tehnyt torstai-iltana päätöksen perua viikonlopun pelit naisten SM-sarjan osalta. Myös Latokartanon liikuntahalliin suunnitellut avoimen sarjan pääkaupunkiseudun joukkueiden harjoitusottelut on peruttu.

Pääkaupunkiseudun määritettiin siirtyneen leviämisvaiheeseen torstaina ja liiton kriteerien mukaan leviämisvaiheella ei järjestetä pelejä tai leviämisvaiheen alueella olevat joukkueet eivät voi osallistua SM-sarjan peleihin. Näin ollen turnauksen minimiosallistujamäärä alittui ja turnaus peruttiin.

Joukkueita oli tiedotettu tarkemmista perumiskriteereistä ja aikataulusta aiemmin viikolla. Viestinässä liitto on ottanut käyttöön kaksivaiheisen tiedottamisen, missä ensisijaisesti tiedotetaan joukkueita ja ultimate.fi-sivustolle tiedotetaan heti, kun se on resurssien ja aikataulujen puolesta mahdollista.

Myös junioreiden 1. SM-touri on jouduttu perumaan viime hetken joukkueperuutuksien takia.  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän