Suomen Liitokiekkoliiton artikkelikuva

Liiton sääntömääräinen syyskokous pidettiin marraskuun lopulla 24.11.2020. Osallistujia oli kokouksessa yhteensä yhdeksän, joista kaikki osallistuivat kokoukseen etäyhteydellä ajan hengessä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, joista tärkeimpinä puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. Lisäksi listalla oli liiton toimintasääntöjen muutos. Toimintasuunnitelmaan (sis. talousarvion) voit tutustua tästä ja uusiin toimintasääntöihin puolestaan tästä.  

Liiton nykyinen puheenjohtaja Jarna Kalpala oli jo etukäteen ilmoittanut, että ei ole enää jatkossa käytettävissä puheenjohtajan tehtävään. Etukäteiskartoituksista huolimatta, ketään kandidaattia ei ollut asettunut ehdolle toimeen, eikä myöskään kokouksessa kukaan osoittanut halukkuutta toimeen. Kiinnostusta toimea kohtaa oli jonkin verran, mutta arjen kiireet estivät lupautumisen pestiin. Näin ollen syyskokouksessa liiton puheenjohtaja jäi valitsematta ja valinta lykättiin liiton siirrettyyn syyskokoukseen.

Muiden hallituspaikkojen suhteen erovuossa oli kaksi hallituksen jäsentä, Eevi Näsänen ja Eeva-Jonna Panula. Eeva-Jonna Panula valittiin yksimielisesti uudelleen hallitukseen, mutta Eevi Näsänen ei asettunut ehdolle. Uusia hallituksen jäseniä ei ollut ehdolla, joten myös yksi hallituspaikka jäi avoimeksi.

Haasteita hallituksen kokoamiseen on ollut aiemminkin, mutta kokonaisuutena liitossa on viime vuosina tunnistettu vapaaehtoisten hiipuva joukko. Vaikka nyt hallitus jäikin vajaalukuiseksi, on liitto saanut ilahduttavasti riveihinsä monta uutta vapaaehtoista syksyn aikana useisiin toimiin! Näitä ovat mm. avoimen, mixedin ja mastersin sarjavastaavat sekä koronaryhmän uudet jäsenet. Viestinnän saralle on myös saatu uusi viestintävastaava ja pari muutakin vapaaehtoista! Lisäksi myös juniorijaoston hallitus on saanut uuden jäsenen.  Näistä uusista vapaaehtoisista kuullaan lisää vielä myöhemmin.

Liiton siirretyn syyskokouksen ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Nyt on kuitenkin jo hyvä aika miettiä, voisitko juuri sinä olla liiton hallituksen uusi jäsen tai puheenjohtaja. Pohdintaa tehdessä on hyvä muistaa, että liiton hallitus on päättävä elin kaikissa isomman linjan asioissa, joten hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana on hyvin iso vaikuttamismahdollisuus päätöksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?