Hallikausi ohi naisten SM-sarjan ja kaikkien divareiden osalta

Otso-Saints ultimateloppurinki
Otson ja Saintsin loppurinki edellisellä lähes ehjällä kaudella 2019-2020. Kuva: Einari Leinonen

Koska tiukkoja koronarajoituksia on jatkettu monilla alueille, on päätetty että hallikaudella ei avoimen ja naisten sarjojen osalta pelata enää muita sarjoja kuin mahdollisesti avoimen SM-sarjaa. Avoimen SM-sarja poikkeuksena siitä syystä, että sarjan yksi osaturnaus on jo pelattu ja joukkueet olivat halukkaita vielä jatkamaan sarjaa, huolimatta tilanteesta. Avoimen sarjavastaavat ovat olleet tästä yhteydessä joukkueisiin tarkemmin. Kuitenkaan 20.-21.2. ei pelata SM-sarjaa, vaan peliviikonloppu on siirretty maaliskuulle. Kaikkia hallikaudelle ilmoittautuneita joukkueita on tiedotettu kauden peruuntumisesta aiemmin sähköpostitse.

Naisten SM-sarjan osalta joukkueet eivät nähneet enää mielekkääksi taistella SM-tittelistä, vaikka liiton rajoituksia olisi lievennetty SM-sarjan osalta, koska joukkueet eivät ole päässeet harjoittelemaan.

Divareiden osalta ei myöskään uusia peliviikonloppuja etsitä enää keväälle, koska koronarajoitukset jatkuvat monilla alueilla helmikuun loppuun/maaliskuun alkuun rajoittaen harjoitusten järjestämistä.

Hallikuluja ei sarjoista ole aiheutunut liitolle, joten joukkueilta ei peritä maksuja. Poislukien Latokartanon epävirallinen harjoitusturnaus, joka kuitenkin edeltävänä päivänä jouduttiin perumaan. Kaupunki ei ole vielä laskuttanut hallia. Latokartanon harjoitustukseen ilmoittautuneita joukkueita laskutetaan kun kaupunki on laskuttanut hallin liitolta.

Mixed-SM turnauksen suhteen ei ole tehty vielä lopullista päätöstä. Mikäli turnaus järjestetään, pelataan se vasta huhtikuussa.

Liiton henkilökohtaisista maksuista on linjattu ilmoittautumisen yhteydessä seuraavaa:

Jäsenyys, lisenssi ja vakuutukset

Talvikaudella kaikille sarjatasoille vaaditaan normaaliin tapaan liiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Lisenssivakuutus ei ole pakollinen. Liiton jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kilpailutoiminta jouduttaisiin jostain syystä perumaan. Lisenssimaksut sen sijaan palautetaan, mikäli kilpailutoiminta peruuntuisi talven ajalta kokonaan. Maksettua vakuutusmaksua ei palauteta, mutta vakuutus on mahdollista irtisanoa kesken kauden ja saada hyvitystä.

Mikäli on ehtinyt siis maksamaan lisenssimaksun, se palautetaan mikäli pelejä ei omassa sarjassa tällä kaudella organisoida. Asiasta lähetetään lisäinfoa myöhemmin. Linjataan myös miten toimitaan palautuksien suhteen, mikäli pelaaja on maksanut koko vuoden lisenssin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän