Otso-Saints ultimateloppurinki
Otson ja Saintsin loppurinki vuoden 2019 Tour 1 finaalin jälkeen. Kuva: Einari Leinonen

Aiemmin uutisoitiin, että hallikausi on ohi naisten SM-sarjan ja kaikkien sarjojen divarien osalta. Avoimen SM-sarjan osalta päätös oli jatkaa alkukaudesta päätetyillä linjauksilla, koska yksi turnausviikonloppu oli ehditty jo pelaamaan, vaikkakaan kaikki joukkueet eivät pystyneet osallistumaan turnaukseen. 

Avoimen sarjan toinen SM-turnaus oli tarkoitus pyrkiä järjestämään 13.–14.3., mutta alueiden koronatilanteen ja liiton linjausten nojalla vain kolmen joukkueen olisi mahdollista osallistua turnaukseen. Tällä hetkellä leviämisvaiheessa ovat Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Vaasan ja Kanta-Hämeen ja Satakunnan sairaanhoitopiiri. Näin ollen kausi on päätetty keskeyttää avoimen SM-sarjan osalta. Pelien siirtämistä enää myöhempään ajankohtaan ei nähty järkeväksi. Tänään uutisoitiin myös uusista tiukentuvista koronatoimista monilla alueilla. 

Avoimen sarjan osalta sarja tulkitaan keskeytyneeksi ja näin ollen mestaruutta eikä mitaleja kaudesta jaeta. Ensimmäisen ja ainoan osaturnauksen perusteella kauden sijoitukset kuitenkin kirjataan seuraavasti ensimmäisen osaturnauksen perusteella:

  1. Saints
  2. UFO
  3. LeKi
  4. Sleepwalkers

Koska kausi jäi kaikin puolin olemattomaksi, pohditaan kevään aikana millaisella systeemillä hallikaudella 2021-2022 lähdetään pelaamaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?