Tarkkaa tietoa kesän 2021 koronarajoituksista ei vielä ole, mutta lisenssit ja vakuutukset julkaistaan myyntiin ensi viiikolla Suomisporttiin. Painavimpana syynä on vakuutuksen saaminen voimaan, mikä ei ole mahdolista ilman lisenssiä. Lisenssivakuutuksen katsotaan alkaneen 1.4., mikäli vakuutus on ostettu huhtikuun aikana. Monet joukkueet ovat ilahduttavasti päässeet aloittamaan harjoituskauden, joten myös vakuutuksen tärkeys korostuu. Liitto on linjannut lisenssit palautettavaksi tuotteeksi, mikäli koko kilpailukausi jouduttaisiin perumaan. Sen sijaan jäsenmaksua ei palauteta, vaikka kausi peruuntuisikin. Vakuutusta varten henkilöllä pitää olla jäsenyys ja lisenssi.

Lisenssivakuutuksen tuoteselosteeseen pääset tutustumaan jo etukäteen tästä. Vakuutusten hinnat ja korvausummat ovat samat kuin viime kaudella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?