Ilmoittautuminen kesän mixed-SM-turnaukseen on nyt auki ja se sulkeutuu keskiviikkona 26.5. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen kautta tästä: https://forms.gle/84tRFvFCcw1kXFg56

Joukkuemaksu on 200 euroa ja peruutusmaksu on kaksinkertainen, mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Pelaajilla tulee olla voimassa liitokiekkoliiton jäsenyys ja kilpailulisenssi. Sarjamääräykset kyseiseen sarjaan vahvistetaan liiton hallituksen ollessa täysimääräinen liiton kilpailusääntöjen mukaan.

Liiton kilpailusäännöt puolestaan löydät täältä: https://ultimate.fi/wordpress/ultimate/wp-content/uploads/2020/10/K%C3%84YT%C3%96SS%C3%84_-SLKL-kilpailus%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t_p%C3%A4ivitetty-12.10.2020.pdf

Joukkueiden määrää ei ole luultavasti tarpeen rajoittaa. Mikäli kuitenkin jostain syystä joukkueiden määrää pitäisi rajoittaa, otetaan turnaukseen mukaan ensisijaisesti kaikilta seuroilta yksi joukkue. Mikäli joukkueita ilmoittautuu vähemmän kuin neljä, turnausta ei järjestetä.

Joukkueiden seedaus perustuu edellisvuosien tuloksiin.

Lisätietoja saa sähköpostitse (info@liitokiekkoliitto.fi).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?