Se on täällä taas eli HBU ja Beach Mixed SM -ilmoittautuminen!Hietsu Beach Ultimate 2021 sekä Beach Mixed SM 2021 järjestetään 3.-4.7. ja joukkueilmoittautuminen on auki NYT! HBU-turnauksessa ratkotaan lokkipatsaan uusi koti ja Beach Mixed SM:ssä taistellaan SUOMENMESTARUUDESTA! Nyt kipin kapin ilmoittautumaan, sillä aikaa on vain 15.6. saakka! HUOM! Turnauksen järjestäminen vahvistetaan 16.6. Maksa jäsen- ja lisenssimaksu vasta, kun turnaus on vahvistettu. SM-turnauksessa ei ole lisenssipelaajarajoitusta, mutta osallistumiseen vaaditaan kilpailulisenssi. Hieman poikkeuksellisen tilanteen takia liiton hallitus on linjannut, että tänä vuonna ei myöskään HBU-sarjassa ole lisenssirajoitusta. Suositeltavaa kuitenkin on, että talvikausina 2019-2021 ylimpiä sarjatasoja pelanneet joukkueet osallistuvat SM-sarjaan.

ILMOITTAUTUMINEN:

HBU: https://forms.gle/1DZMuKTbtPWrFWG67

Beach mixed-SM: https://forms.gle/ra1u8KrBQHyZYgmw8

Hietsu Beach Ultimate 2021 and Beach Mixed SM 2021 happens 3. -4.7. and the team registration is open NOW!Who gets to offer a home for the seagull statue? Who will be crowned the Finnish Beach Ultimate Champions of 2021?Now head to the registration link, as it will close on 15.6.! The tournament will be confirmed 16.6. so please, wait little bit with the payments. Ps. Beach Mixed SM and HBU will not have restriction for number of players with competitive license in this year.

REGISTRATION:

HBU: https://forms.gle/1DZMuKTbtPWrFWG67

Beach Mixed-SM: https://forms.gle/ra1u8KrBQHyZYgmw8

2 KOMMENTIT

  1. Is here on this website or some other resource, a platform where players can ”assemble in a team”, find pick ups, so sort of find other players willing to play but not having a ”usual” team? Been living for few years in Hki, and still wonder where all the communication happens =)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?