EUF tiedotti eilen, että xEUCF-turnauken järjestäminen on saanut vihreää valoa paikallisilta viranomaisilta. Suomella on julkaisun mukaan turnaukseen maapaikat avoimeen sarjaan ja mixediin. Koska kesän mixed-SM peruttiin, jaetaan mixedin paikat viime vuoden tulosten perusteella. Näin ollen mixedin maapaikka on osoitettu PuTille.

Avoimessa sarjassa karsintaturnauksena toimii kesän ensimmäinen SM-turnaus 14.-15.8.2021. Liitto on ilmoittanut vahvistavansa osallistuvan joukkueen 22.8. mennessä. Näin ollen avoimen sarjan joukkueiden on jo hyvä tietää etukäteen, aikooko osallistua turnaukseen, mikäli kisapaikan lunastaisi SM-turnauksen perusteella. Maksuista on tulossa lisätietoa heinäkuun loppupuolella, mutta nyt jo tiedetään maksujen takarajan olevan 22.8.

Tarkemmat tiedot löytyvät EUF:n uutisesta:

https://www.ultimatefederation.eu/posts/xeucf-2021-190.php

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?