Kesän SM-sarjan ensimmäinen osaturnaus avoimen ja naisten sarjan osalta käydään tulevana viikonloppuna Vuosaaren tekonurmilla Helsingissä. Mukana niin avoimen kuin naisten sarjassa on viisi joukkuetta. Avoimessa sarjassa kamppailee Helsinki Ultimate, Espoo Ultimate Clubin joukkue Otso, Unlimited Frisbee Organization (UFO), Vaasa Saints ja hallitseva suomenmestari Pirkanmaa United (PirU). Naisissa hallitsevalla mestarilla Atleticolla on peräti kaksi joukkuetta. Hallitsevaa mestaria lähtevät sarjassa haastamaan Helsinki Ultimate, Unlimited Frisbee Organization (UFO) ja Disquitos.

Moni joukkue lähtee kauteen erikoisesta tilanteesta, sillä hallikausi jäi käytännössä väliin kaikilta sarjoilta. Myös harjoittelumahdollisuuksia oli rajoitettu monilla paikkakunnilla. Kesäkaudella joukkueet ovat päässeet kuitenkin harjoittelemaan melko normaalisti. Tulevana viikonloppuna onkin mielenkiintoista nähdä ovatko voimasuhteen eri joukkueiden välillä muuttuneet vuoden aikana vai pitääkö punapaitaiset edelleen komentoa sarjoissa.

Viikonlopun pelien aikatauluja ja tuloksia voi seurata Pelikoneesta: https://www.ultimate.fi/pelikone/?view=games&season=2021.1&filter=tournaments&group=all

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?