Helsinki Ultimaten Inka Wessman yrittää kaapata kiekon Örebron pelaajan nenän edestä. Kuva: Pavel Budnik

Nyt myös naisten maajoukkueen tryouttien aikataulu on vahvistettu. Kaikille avoin tryout-päivä järjestetään sunnuntaina 7.11. Iittalassa. Päivä alkaa noin kello yhdeksän ja päättyy kello 16:30. Toisiin tryoutteihin (21.11.) valmennus kutsuu pelaajat erikseen. Mikäli et pääse osallistumaan ensimmäiseen tryout-päivään, mutta olet kiinnostunut pääsemään toisiin tryoutteihin/joukkueeseen, voit ilmoittaa tämän ilmoittautumislomakkeessa. Lomakkeeseen pääset tästä linkistä:

https://forms.gle/k84nSPwm4VGkMoHb9

Edelliseen uutiseen EUIC 2022 koskien pääset tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Before you post, please prove you are sentient.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?